Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Górnictwo

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak @up napisał. Wydobycie rudy jest losowe. Ja jak kiedyś wydobywałem ebonit to dropło 1 a po jakimś czasie 114.

Najlepiej się opłaca:

• ebonit
  • diament
  • nieb. łzy

Opublikowano

Nieprawda :) Im większy + kilofa tym więcej rudy , przykładowo gdy mamy kilof +4 to może dropnąć nawet 200+ rudy .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie prawda wszystko zależy od kilofa i umiejętności wydobywania rudy kilof odpowiada za ilość lecz umiejętność za to czy rude wykopiemy czy nie..

odp nr 3 :0 i w dziale tutki masz chyba temat o górnictwie

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Według mnie najlepiej jest wydobywać ebonit, nieb. łzy oraz białe złoto. Wydobywanie kilofem jest losowe, raz dropłem ponad 100 ród z kilofa +0...

BTW. zarabianie na górnictwie nie jest aż tak opłacalne :P

Opublikowano

Wydobywanie rudy srednio sie oplaca, musisz łazić i szukać tych rud:p Ale jesli juz chcesz to szukaj białe złoto, ebonit, diament nieb. łzy no i perły też się sprzedają.

Im lepszy kilof tym masz większą szansę na wydobycie większej ilosci rudy.

Back to BF3...

Gość daronian
Opublikowano

Kolego wyżej, od kiedy jest zbugowane górnictwo?

Bierzesz Kilof +4 i lecisz na Górę Sohan... najlepiej Niebiańskie Złoto i Ebonit, gdyż to ludzie kupują - tak samo z Diamentem.

Jeżeli chcesz jakieś informacje to tutaj masz:

http://wiki.metin2.pl/index.php/%C5%BBy%C5%82y

// Po pierwsze, nie jestem dziewczyną, a jak chcesz się popisać jak to ładnie umiesz wyzywać to idź poćwicz przy mamie.

Księgi Górnictwa nic nie dają, jednak poziom ulepszenia kilofa tak, "pseudometińczyku." ~daro

Opublikowano

Kolego wyżej, od kiedy jest zbugowane górnictwo?

Bierzesz Kilof +4 i lecisz na Górę Sohan... najlepiej Niebiańskie Złoto i Ebonit, gdyż to ludzie kupują - tak samo z Diamentem.

Jeżeli chcesz jakieś informacje to tutaj masz:

http://wiki.metin2.pl/index.php/%C5%BBy%C5%82y

Koleżanko. Chyba mnie nie zrozumiałeś, bo mi nie chodzi o to, że rud się nie da wydobywać. Tylko, że np. czytanie przewodników górnictwa nic nie daje, a kilof +1/2/3/4 niczym się nie różni od kilofu +0. Było tak zawsze. No chyba, że GF jednak postanowiło to zmienić podczas mojej dosyć dużej przerwy w graniu, to wtedy mogę się mylić. : )

Opublikowano

l

exiflexi ma racje.. pseudospecjaliści z metina zaczynaja się bulwersować bo przecież roczne gaming to już cos.. górnictwo jest zbugowane to, że raz dropnie ci więcej nie znaczy, że kilof podwaja/traja wydobywaną rudę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...