Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Darmowe Retaile na 8th slot.

WarrockManiac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na warrocka wchodzę przez tą stronę http://en.warrock.nexoneu.com/

I tam się rejestrujesz a potem aktualizujesz War Rocka.

Potem dajesz play, pobierasz jakiś program Nexon, instalujesz go. Wylogowujesz się ze strony a potem logujesz znowu dajesz play i ci się gra włącza i cieszysz się retailami

Opublikowano

Działa! Leci tobie Lubie To

Trochę dziwne te retaile, na 8slocie mam mpk5 xD, celowo dali na assulta najgorszego retaila a na enigeerze najlepszego. Czyli na najlepszej potaci najgorsze, a na enigeerze najlepszego ;c

+ jest to że 100k dinarow.

Ale celowo to pewnie zrobili, aby NX kupowali juz teraz, bo jeszcze maja iteamki od GamerFirsta

Dota 2 > Lol

Opublikowano

a mi to nie dziala juz chyba z 6 kont zrobilem i nic

ok za 7 razem sie udalo wczesniej robilem przez opere teraz zrobilem przez firefox i poszlo

Opublikowano

siema wszystkim.

1.: Konto zrobilem tutaj http://en.warrock.nexoneu.com/

2.: potem zalogowalem sie na strone dalem Play. sciagnol sie program

3. potem wylogowalem sie.

4.potem sie wlogowalem i dalem play

5.automatycznie wlaczyl sie wr

6.jak sie chce lognac to pisze "Exception Has Been occurred While Bringing User Info"

co mam zrobic?!! pomocy

najlepiej wlaczaj gre przez strone przez przycisk play i nie wylaczaj strony w czasie gry ja tak zrobilem i pozbylem sie tego bledu i kickow z serwera

Opublikowano

Klikaj 10-20 razy na przycisk login w grze aż w końcu złapie serwery :P

ps. Retaile dostaje się od razu po wejściu na serwer.

ps2. Jak macie retaile to 8 sloth nie jest odblokowany. Bo mój kolega mówił, że nic nie ma a potem dopiero zauważył że ten slot jest zablokowany ;d

Opublikowano

Retaile podobno sie dostaje tylko na nowe konta zalozone na NX nie na te przeniesione z G1 ;/

Opublikowano

rafor czyli mam dobre info. A szkoda ;p W sumie to wogle chyba miec stare konto niz retail medik kita np. ;p

Opublikowano

to jest sciema tak jak z tą imigracją miesiąc przed wprowadzeniem nexona akceptowałem imigracje myśląc,że naprawdę będę miał to konto na nexonie,o tóż myliłem się konta nie ma muszę grać od początku mój 70lvl poszedł się walić.Na dodatek nie dostałem tych zakichanych retaili,mówię wam to ściema jest nexon to jeszcze większa porażka niż gamersfirst.Dziękuje za takiego operatora,który am zamiar okłamywać.Nie wiem jak wy,ale chyba przestaje grać w wr.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wg. mnie zróbcie tak:

Załóżcie nowe acc, z nowym mailem. Potem zalogujcie si i ze stronki włączcie gre, nie wyłączając strony, zalogujcie się do gry, wybierzcie nick i sprawdzcie IS.

Ja tak zrobiłem + w mozilli i za 1szym kontem dostałem.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@up

Nadal lipa ;/

A to chodzi o to play ?

#edit

ALE ja jestem bałwan ... omg sry :)

@down

Właśnie zauważyłem, ale FAIL ;p

Opublikowano

@up

Nadal lipa ;/

A to chodzi o to play ?

Zamknij te okienko i po lewej w rogu masz play tym co ty pokazałess na ss chyba nie dziala.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...