Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze scryptem. Po nagraniu scrypta i załadowaniu go , bot wracając do miasta zrobi repota i ... stoi w miejscu , nie wraca na spota. Więc mam prośbę. Jeśli ktoś miałby chwilę czasu to prosiłbym o działającego scrypta na ongi ( są 3 dobre spoty , chodzi mi o tą drugą górkę największą) Lub jakieś porady w zrobieniu scrypta bo ta nagrywarka z ibota jak już mówiłem nie działa u mnie. Z góry thx.. dam 5*

Edit. Już sobie poradziłem.. :P Temat można zamknąć ;)

Opublikowano
Witam. Mam problem ze scryptem. Po nagraniu scrypta i załadowaniu go , bot wracając do miasta zrobi repota i ... stoi w miejscu , nie wraca na spota. Więc mam prośbę. Jeśli ktoś miałby chwilę czasu to prosiłbym o działającego scrypta na ongi ( są 3 dobre spoty , chodzi mi o tą drugą górkę największą) Lub jakieś porady w zrobieniu scrypta bo ta nagrywarka z ibota jak już mówiłem nie działa u mnie. Z góry thx.. dam 5*

możesz ściągnąć scrypty z bot-cave.com masz tam scrypty na ongi ale niewiem czy na te 3 górki ja mam 1 taki spot gdzie stoi taxer na górce a obok niego taxowani i ongą trudno dotrzeć do taxowanych ^^

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...