Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasy Silkroad #90 Cap #Lowrates #CHN Only #Vote4silk&More!

OutlawNL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL: Jak wygląda sprawa z botem na tym serwerze? Boterzy są banowani, czy może jednak jest on dozwolony?

ENG: What about the bot on the server? Botters are banned, or maybe it is authorized?

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dozwolony/ mBot działa więc jest dobrze xD

5 dni od startu i juz jest 1 osoba z 90lvl :P, jkc to wbijać to PolishLegion jest na 28osób z czego średnio 20 Online :D

Opublikowano

Wchodze :> Nick BoTeK

Da fuq, zarejestrowalem sie, wbijam na serwa, postac utworzona i jak ja wybieram pokazuje "server is not running" .... ---> Pomózcie :)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Zapraszamy na serwer jest naprawde swietny. Przypdnie do gustu osoba ktore graly na Esro, 2 gildie sie tutaj licza Genocide i PolishLegion. Nie pozwolmy aby tamci z nami wygrywali:P. Osob na serwie jest ponad 100 online ciagle, naprawiaja strone tak wiec bedzie vote for silk niedlugo. GM jest przyjazny zawsze mozna z nim pogadac. Zapraszamy do gry :)

Opublikowano

Chętnie sprawdzę ten server w wolnym czasie, ale poczekam aż otworzą oficjalną stronę i dodadzą vote4silk bo jak na razie to trochę nieróbstwo z ich strony powinni najpierw stronę internetową otworzyć a później server -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Server jest ciekawy, małe raty i to jest plus tego servera. Mozna na nim dość dlugo pograc. Zapraszam wszystkich do gildii PolishLegion :))

Opublikowano

Server ciekawy, gra się bardzo przyjemnie :) Raty są małe, ale jak powiedział kolega jest to duży plus :)

Również zapraszam na server.

[center][img]http://img42.imageshack.us/img42/4060/jacj.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Zacząłem grę na serwerze dzisiaj - jest świetnie. Gorąco polecam gildie PolishLegions :D

P.S.

Liczba osób online wacha się w okolicach 150+.

Opublikowano

Liczba osób online wacha się w okolicach 150+.

Nie, od 2 dni nie było więcej niz 110 Online...

Opublikowano

Clienta nie da sie sciagnac przez Torrenty , gdyż nie ma seedow ani peerow ; /

Dziwna sprawa , sciaganie clienta przez Multiupload zajmuje 7h... 50kb/s ciagnie : /

Opublikowano

Pobierzcie sobie program flashget polecam gorąco , kopiujecie adres linku wklejacie i macie max prędkość , co do torrenta polecam południe , wtedy zawsze ktoś poseeduje wam i jakoś dacie radę.

Opublikowano

No własnie nie wiem. Pisze ze server jest online ale nie da sie wejsc;/ cały czas C7. Dziwne,mam nadzieje ze ten server juz nie padl. bo zajebie Gm jak go znajde:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, Mógłby mi ktoś powiedzieć ilu ludzi gra na serwerze i czy opłaca się zaczynać grę dla nowych graczy..? :)

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...