Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Nowy Item Shop - WarRock Nexon

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy jak bym kumpil m249 nickel na 8 slot to wtedy 8 slot sam mi sie odblokuje czy musialbym kupic ?

A co do itemshopu to moim zdaniem fajnie zrobili :)

Opublikowano

Nie mogą premium wycofać, gdyby to zrobili to by nie było "Menbers Only" w Iteam Shop Bezsens

pro inglisz "iteam", "menbers".

@topic

Ja tam sie ciesze ze PSG dalej jest, bo to jedyna bron z ktorej korzystam :D (wraz z dual barretami)

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, z czasem się zrobi tych broni do zaje***** :) Tak, że spokojnie, a co do famasa to niebawem wróci, jest to pewne na 100% :)

A co do IS, to nawet ;]

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

mam problem z is. kupilem na stronie nexona psg i stamine za nx cash. Wbijam na warrocka, a tu w ekwipunku nie mam tych zakupionych rzeczy. moge cos zrobic z tym. bo zeżarło mi prawie 5000 nx. wysylalem tickety ale nic nie daly

Opublikowano

Pierw pomysl dopiero pisz. Wejdz w grze do item shop i cos tam z Box po lewej u gory i tam masz przedmioty.

Opublikowano

@lukaszt01 znam pare osób które miały ten sam przypadek co Ty. Jakiej formy płatności używałeś? moi znajomi sms NX im doszło kupili sobie weapons NX zniknęło a broni nie mają.

Myśle że to jest chwilowa sytuacja, możesz być pewien jednego, że skoro nie masz w Out Box'ie żadnej broni oznacza to że czas trwania broni nie spada:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...