Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co myslicie o nowej modzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh.. I teraz jak idziesz po ulicy patrzysz na kogoś "długie włosy, rurki" i się cholera zastanawiasz baba czy chłop. :D

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zniewieścienie modelu mężczyzny postępuje w zastraszającym tempie, ciekawe co będzie następne, może faceci zaczną po ulicach chodzić w miniówkach? ^_^

Opublikowano

OMG wcześniej jak nie widziałem screenów to myślałem, że o dziewczyny chodzi...

ale jak dla chłopaków takie spodnie, powiem jednym słowem "pedał" i każdy się z tym zgodzi :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

jak widze faceta tak ubranego to nasuwa mi się tylko jedno słowo "pedał"

Opublikowano

Ja pierdzielę, co ja tu czytam. Sam mam rurki (czarne) i mam rozumieć, że jestem pedałem, bo nie napierdzielam w dresie, tylko właśnie w rurkach i koszuli? Lol, ogarnijcie się trochę :D

Nie preferuję rurek kolorowych, nie mój gust, ale w życiu bym nie pomyślał o kimś w zielonych rurkach, że jest ciotą i pedałem :D

xxx

Opublikowano

Ja pierdzielę, co ja tu czytam. Sam mam rurki (czarne) i mam rozumieć, że jestem pedałem, bo nie napierdzielam w dresie, tylko właśnie w rurkach i koszuli? Lol, ogarnijcie się trochę

:D

Dokładnie tak i czy widzisz tutaj coś śmiesznego?

Równie dobrze mógłbyś ubrać leginsy.

; )

Opublikowano

Dokładnie tak i czy widzisz tutaj coś śmiesznego?

Równie dobrze mógłbyś ubrać leginsy.

Najwidoczniej nigdy nie miałeś rurek na dupsku, albo mylisz zwykłe rurki ze spodniami typu "slim fit", które faktycznie przypominają leginsy ;).

xxx

Opublikowano

Ja pierdzielę, co ja tu czytam. Sam mam rurki (czarne) i mam rozumieć, że jestem pedałem, bo nie napierdzielam w dresie, tylko właśnie w rurkach i koszuli? Lol, ogarnijcie się trochę :D

Nie preferuję rurek kolorowych, nie mój gust, ale w życiu bym nie pomyślał o kimś w zielonych rurkach, że jest ciotą i pedałem :D

Nie pedałem tylko waginosceptykiem.

Opublikowano

Chcą to niech się ubierają, ich wybór. Podoba im się? To git, nie każdy musi lubić to co wy.

Być może oni mają taki styl. Oni was za jakieś dresy nie wyzywają. Mają do was szacunek, czego widać wam brak.

Poza tym może nie każdy lubi styl "dresa".

Ja sobie lubię czasem dojebać koszulę fullcapa i dżinsy. Bluzy kolorowe też noszę. Co do spodni to takich nie miałem, ale mnie to lata.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

I do tego może jeszcze koszulka z tęczą i jednorożcem?? Ja bym się wstydził wyjść z pokoju w takim czymś. Strasznie pedalskie.

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Pedalstwo. Mój kuzyn w takim czymś raz do mnie przyszedł. Jak tylko wyszedł zza drzwi to było "tchisssshih". Różowe gacie na pół dupy, zwisające do ziemi, bluza prosto pożyczona od kolegi, czarpka mada faka i myślą że są fajni... Nie, nie podoba mi się to, nie będę w takim czymś chodził. No cóż, każdy ma swój styl, są gusta i guściki.

@down

+1!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Być może oni mają taki styl. Oni was za jakieś dresy nie wyzywają. Mają do was szacunek, czego widać wam brak.

po to jest ten temat, zeby wyrazić swoją opinie. pozatym oni tak samo nas obrażają np. za dres więc chuj im w dupe.

Opublikowano

po pierwsze tumblr_lzu5j7yaZ11qbnggp.png

po drugie jeszcze bardziej żałosna jest moda na markowego dresa.

Kurwa ludzie , kiedys chodziło się w bluzach z firmy xinqui i kurwa nikogo to nie obcohdziło!!

A dziś? Jeszcze dojebali z modą na dużych chłopczyków pedałów.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Co wy piszecie ? To jest super , a jeszcze do tego bransoletka pony i bluza różowa <3

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Co wy piszecie ? To jest super , a jeszcze do tego bransoletka pony i bluza różowa <3

no i koniecznie buty conversy z kolorowymi sznurówkami

Opublikowano

Chcą to niech się ubierają, ich wybór. Podoba im się? To git, nie każdy musi lubić to co wy.

Poza tym może nie każdy lubi styl "dresa".

Ja sobie lubię czasem dojebać koszulę fullcapa i dżinsy. Bluzy kolorowe też noszę. Co do spodni to takich nie miałem, ale mnie to lata.

Sugerujesz ,że każdy kto nie chodzi w tęczowych rurkach od razu musi pomykać w dresach?

Nie popadajmy ze skrajności w skrajność.

Opublikowano

Gdzie im się kurwa jaja mieszczą?

Mieszczą się tak jak w każdych spodniach :>

Rurki/skinny są zajebiste i najczęściej takie spodnie kupuję.

Większość osób wyzywających od pedałów itp. nie potrafi się dobrze ubrać. Poza tym, teraz w sklepach rurki czy slim fity stanowią większość spodni.

+ jak ktoś jeździ na desce albo rowerze (dirt/street) to takie rurki nie plączą się między nogami i nie wpierdalają się w łańcuch/zębatkę.

Ja jestem za tym żeby każdy chodził jak mu się podoba.

Pozdrawiam 'pedał' ;**

Opublikowano

Haha, chłopie masz zjebaną bluzę "SSG", wszyscy noszą to samo. Conversy są tak samo ciuchem jak dres. Więc jak się podoba to nosi. Poza tym "Nie szata zdobi człowieka".

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie rozumiem jak można nosić spodnie, które przylegają do dupy, że sie ich nawet oderwac nie da. Ograniczają ruchy, , są ciasne, niewygodne, zabierają "wolnosc" jak moze takie cos facet nosic. Jak biore zwykle spodnie, to musze o wiele wieksze rozmiary brac( nie, nie jestem gruby), to jakbym te "rurki" zalozyl, to by sie rozpierdolily na miejscu. Co do koloru: ZÓŁTE SPODNIE KURWA? Widziałem tylko takie u dziewczyn

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nie rozumiem jak można nosić spodnie, które przylegają do dupy, że sie ich nawet oderwac nie da. Ograniczają ruchy, , są ciasne, niewygodne, zabierają "wolnosc" jak moze takie cos facet nosic. Jak biore zwykle spodnie, to musze o wiele wieksze rozmiary brac( nie, nie jestem gruby), to jakbym te "rurki" zalozyl, to by sie rozpierdolily na miejscu. Co do koloru: ZÓŁTE SPODNIE KURWA? Widziałem tylko takie u dziewczyn

Zgodze sie tutaj z Swistem, rowniez nie lubie rurek. Tak jak on pisal nie czuej sie w nich konfortowo. Wole Jeans'y i to nie jakies rurki czy inne rzeczy hydrauliczne, tylko zwykle z deka szerokie spodnie w ktorych czuje sie na swoj sposob wolny :)

61093c6efb.png

Opublikowano

prawdziwi faceci nie nosza rurek bo nie ma miejsca na jaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...