Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co myslicie o nowej modzie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajna moda , sam mam kolorowe buty

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Kolorowo? Ja prld. Niedługo ludzie wymyślą paski na dupie dla mężczyzn...

@Temu ostatniemu chyba kutas stoi.

Opublikowano

To zależy czy do kogoś pasuje taki kolorowy ubiór...

Według mnie, może być, ale bez przesady... wszystko tylko z umiarem :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Jak patrzę na takiego to mi się rzygać chce... Wojsko powinno być znowu obowiązkowe. Chłop powinien jak chłop wyglądać a nie jak pizduś. Takie moje zdanie...

Opublikowano

Jak patrzę na takiego to mi się rzygać chce... Wojsko powinno być znowu obowiązkowe. Chłop powinien jak chłop wyglądać a nie jak pizduś. Takie moje zdanie...

Podzielam.

To zależy czy do kogoś pasuje taki kolorowy ubiór...

Według mnie, może być, ale bez przesady... wszystko tylko z umiarem :)

Rowniez.

Tez sie wypowiem cos na ten temat, ja mam do tego mieszane uczucia. Osobiscie nie lubie sie na kolorowo ubierac, jakies zielone dzinsy, fioletowa bluza , i zolta bluzka ... podstawowe wyposazenie mojego kumpla -,-

Wole zwykle Niebieskawe/Ciemne/Szare dzinsy :)

61093c6efb.png

Opublikowano

to są rurki? dla mnie rurki TYM BARDZIEJ KOLOROWE są pedalskie, ale już jak kto chce.

Rozumiem

Dresy

Typowi Polacy - bluza, jeansy, adidasy.

Metale.

i dochodzi nowa moda RURKI I VANSY LOL

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Weteran
Opublikowano

Blech.. ja preferuje tylko dres, nie ogarniam jak można chodzić w czymś takim o.O

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Moda zajebista , jak komus sie podoba niech tak chodzi , ja do stylow nic nie mam a ze wy jestescie zacofanymi fanami dresow i gangsterki to nie moj problem. Troche tolerancji.

Sam tak bym nie chodzil ale o gustach i guscikach sie nie gada .Noi nie szata stroi czlowieka.

wakow9.png
Nowicjusz
Opublikowano

niech sobie nosza takie kolorowe ciuszki w domu tam gdzie nikt ich nie zobaczy a nie pedalstwo na ulice wychodzi

Opublikowano

U mnie w sql przeważnie wpierdol dostają ;) tzn, jeśli powie " ale " lub po prostu nie spodoba się mu bo popatrzył krzywo na gościa to wpierdol za ubiór ;) dlatego w naszej sql sami dresiarze , jeden gość przyszedł w butach na których miał sznurówki w kolorze zielonym a na drugim bucie fioletowym , no i coś podskoczył do gościa to wpierdol dostał za ubiór , bo szczerze mówiąc to strasznie nie podoba mi się to,.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Powiem tak jako należący do grupy “pasztetów“ gdybym miałbym być oblatywany przez laski i nosić te piździarskie spodnie to wolę jak teraz być typowym nastolatkiem którego nikt nie chce.

Lecz jeśli mowa o dziewczynach niech chodzą w czym sobie chcą bo i tak nie ma sensu ich próbować zrozumieć.

No chyba, że chodzi o burde“le ginsy“ bo już nie wiem czy to dziewczyna czy kurwa.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko kolorowym butom, chociaż sam preferuję only biało-czarne.

A co do spodni moje zdanie: rurki = pedał.

; )

Gość malutki688
Opublikowano

wole takie spodnie od typow chodzacych w bialych skarpetach i podwinietymi nogawkami^^ tkie ubrania dobrze wygladaja na osobach chudych, na puszystych rurki sa troche dziwnym rozwiazaniem:P

Opublikowano

Rureczki kurwa czewiczki kurwa wielokolorowe i inne gówno.... Pedalstwo jebane. Jak się widzi gościa tak ubranego to jest zajebista ochota żeby mu przypierdolić.

fs_pc.png

Opublikowano

Ja tam lubię kolorowe w szczególności czarne :D . Otwierasz moją szafę i masz 4 pary spodni czarne i 2 do garnituru czarne

23 podkoszulki czarne ze wzorami i białe . 5 bluz czarnych . Dodatki buty czarne i mam czerwone tenisówki . Więc ;D

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...