Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zajebisty stres czy nerwica?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam we wtorek projekt z fizyki przed klasa inna no i zrobilem wszystko ale czas na prezentacje i jest nas 3 ja i jakies 2 leszcze no i teraz nie wiem czy mi zaliczy projetk edukacyjny robilem wszystkie doswiadczenia i wg ale nie chce byc na prezentacji i nie wiem co zrobic bo napewno zemndleje albo cos.

czy zaliczy mi projekt?

co musze zjesc zeby sie poządnie wyrzygac?

jak dlugo kąpac sie w lodowatym jeziorze zeby byc chorym?

zaczalem sie stresowac od miesiaca kiedy skonczylem cykl metanabolu no i wg teraz caly nerwowy jestem i sie stresuje, mam zimne rece i sie poce

albo moze macie jakies sposoby na uspokojenie? odpada alkochol, maryska.

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

siemka mam we wtorek projekt z fizyki przed klasa inna no i zrobilem wszystko ale czas na prezentacje i jest nas 3 ja i jakies 2 leszcze no i teraz nie wiem czy mi zaliczy projetk edukacyjny robilem wszystkie doswiadczenia i wg ale nie chce byc na prezentacji i nie wiem co zrobic bo napewno zemndleje albo cos.

czy zaliczy mi projekt?

jak dlugo kąpac sie w lodowatym jeziorze zeby byc chorym?

zaczalem sie stresowac od miesiaca kiedy skonczylem cykl metanabolu no i wg teraz caly nerwowy jestem i sie stresuje, mam zimne rece i sie poce

albo moze macie jakies sposoby na uspokojenie? odpada alkochol, maryska.

Wyluzuj! Miej na to wyjebane, co sie moze stac? Jesli cwiczyles to nic.

'Miej wyjebane, bedziesz mial przejebane' czy jakos tak ; >

61093c6efb.png

Opublikowano

mi po jednym narkotyku chciało się strasznie pić, nic nie pomagało, co 5 minut sachara, zero śliny, więc wypiłem na raz 2 litry orenżady po czym porządnie się wyrzygałem. Polecam.

Opublikowano

AĄĘĘ

2 gim projekt edukacyjny tez to mialem

Po co masz sie truc czy chorować ciężko przeczytać i zaprezentować pare zdań..??

Nie unikniesz tego prędzej czy później musisz go zaliczyć a robic to od nowa w 3 gim nie warto..

Btw. Rozbierz się polej zimną wodą i otwórz okno o 1 w nocy i siedz sobie przy nim jak tak bardzo chcesz nie iść...

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

zbychu kosa w 2gm płacze z powodu jakiegoś projektu, a napierdala na siłce xD

Chyba Cię nie zjedzą, największy stres jest przed samym wystąpieniem, a jak już wyjdziesz i zaczniesz mówić to z górki ;)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...