Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360 Kinect VS PS3 Move

konny1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Move vs Kinect?? Wiadomo , że Kinect :D Jestem jego posiadaczem , i jestem z niego zadowolony. Jeśli chodzi ci o jakieś poruszanie czy coś , to wyjdź sobie za darmo na podwórko , a nie płać 1300zł (kinect + xbox) żeby przez 3 tygodnie mieć radoche , a potem wcale nie jest już takim interesującym nabytkiem. Polecam sesnor kinect , a move to może co najwyżej posłużyć dziewicy jako wibrator -.-

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Xbox Vs Ps 3 ???

Oczywiście że Xbox !! :)

Xbox - Płatny Multiplayer lecz kinect ma więcej gier i jak podkreślam fajniejszych !

PS3 - Darmowe Multi lecz na move musisz trzymać jakieś coś w ręku a to nie jest fajnie !! ^^

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej!

Domyślam się, że w tym temacie od czerwca za dużo się nie zmieniło? Właśnie też się zastanawiam nad czymś do ruchu - kobieta mnie maltretuje, bo mata do tańczenia już się jej znudziła... i teraz chce, żebyśmy oboje się wysilali <_<

Te kontrolery od move są naprawdę tak niewygodne? a na kinect macie jakieś fajne gierki, któe nie polegają tylko na wygibasach, ale też się coś dzieje?

Będę wdzięczny za info!

Opublikowano

XBOX KINECT !!!!

XBOX to najlepsza konsola na świecie, więc i kinect jest najlepszy !

WYBIERZ KINECTA !! PS3 JEST DO DUPY !!!

Mam nadzieje, że pomogłem.

/spokojniej.

Opublikowano

Zależy od Ciebie , do obu urządzeń potrzebujesz po 1 dużego pokoju żeby się przemieszczać i żeby kamera Cie wyłapywała.

Głos daje na ps3 move bo fajnie się mozna pobawić w shootery lub jakieś walki , nawet spocić :D

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Kinect z xboxem lepszy, coraz więcej gier fajnych wychodzi na kinecta np. Harry Potter,Kinect Star Wars, rózne sporty np. London 2012.Kinect Sports, a jak chcesz coś ze strzelanek to Steel Batalion:heavy Armor

Opublikowano

Szczerze jak chesz schudnąć / poruszać się to wybierz kinecta, bo tam skaczesz, machasz rękoma itp. ... Najlepiej dokup sobie grę albo Kinect sports /2 lub kinect adventures :)

1272247667773s.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...