Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Aktualizacja 7.4

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz mi coś więcej o tych żabozjadach powiedzieć. Może po patchu będę szedł w któreś drzewko ale nie chcę i nie mogę teraz pobrać tej wersji testowej. Jeżeli możesz i masz trochę czasu (ty albo ktokolwiek inny) możecie mi pokrótce opisać te francuskie wynalazki?

Opublikowano

Hmm ja mam problem z zagraniem na tym teście a dokładniej rano mi działał serwer testowy nrml. ale jak niedawno spróbowałem wbić to nie mogę bo mi się wot wyłącza ... klikam zagraj mam białe tło przez parę s potem ładuje się ten pasek i przy końcu mi się wot zamyka.Robiłem już parę razy reinstal wota i nadal nie działa.Proszę pomóżcie bo chciał bym sobie pograć :P

50442140989713903247.png

Opublikowano

Na Prokhorowce czy jak to się pisze w tym nowym trybie jest fatalne rozmieszczenie startowe. Jedna drużyna zaczyna na wzniesieniu a pole do zdobycia jest posrodku przy torach. Także kampienie będzie na porządku dziennym.

Francuski TD III tieru ma pancerz 9/6/6, normalnie potwór.

Somua s40- tym cudem techniki nie byłem w stanie przebić z boku su 85 mając najlepsze działo, oddając 3 strzały z odległości <100m, ponadto TD ten ma pseudowieżę, która jest obrócona tyłem do kierunku jazdy, idealny cel żeby zakończyć żywot tego marnego czołgu. Rusek, który grał też Somuą skomentował go jednym słowem: gawno.

S 35 wygląda jak nocnik na gąsienicach ale ma przynajmniej dobre działo.

Ogólnie wygląda na to, że z francuskimi TD jest tak samo jak z pozostałymi francuzami: do V tieru to tragiczne czołgi

Premium Jagdtiger jest wg mnie gorszy od jagpanthery. Co prawda ma te 250 z przodu ale slabiutkie dzialo z Tygrysa I, kiepski tylko 700 konny silnik a kosztuje troche mniej od Lowe.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie z innej beczki.Jezeli uzywalem do teraz WoT Tweakera i jak wejdzie ten patch to cos sie stanie? Gra sie nie wlaczy albo wot tweaker z starej wersji nie bedzie dzialac?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

@UP@ no prze...ne sa te kolejki na test serwer.. ale warto poczekać jesli ma sie zamiar przetestowac arte badz TD .. Ale mimo wszystko muwie wam Francuska Arta jest OP :D magazynek w arcie to jest to fakt ladowanie troche trwa ale jak juz namierzy cel to po nim :D wkoncu 4 strzaly to nie jeden

Opublikowano

@UP@ no prze...ne sa te kolejki na test serwer.. ale warto poczekać jesli ma sie zamiar przetestowac arte badz TD .. Ale mimo wszystko muwie wam Francuska Arta jest OP :D magazynek w arcie to jest to fakt ladowanie troche trwa ale jak juz namierzy cel to po nim :D wkoncu 4 strzaly to nie jeden

Nom arta jest dobra.TD tez nawet bo szybkie.

Pisze sie mówie a nie muwie

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Na moje nie podoba mi się matchmaker.. 5-6 art w teamie.. Przesada! Pokażesz się na mapce tylko i leci na Ciebie deszcz strzał, który rozwala Cię po 2-3 hitach z arty francuskiej V tieru.. Lipa, Lipa. Ale i tak sie super gra jak się trafi na normalny team ; P a czy TD'ki francuskie 8-9 Tier nie mają za mocne pancerze? Ja będąc TD'kiem amerykańskim VII tieru + ten TD za golda z 8.8cm działem nie mogliśmy go przebić z każdej strony ; d Takie moje zdanie ;p

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

Haha tylko 5-6 art. Ja na kw-1 miałem 11 w mojej druzynie. Sami Rosjanie tam grają praiwe nikogo z EU. Na wejście do gry dzisiaj czekałem 20 min - tyle czasu mnie logowało.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dokładnie, liczba art na drużynę odciąga od grania TD (mimo to jak postanowiłem Objekta zdobyłem ;d). Co do TD francuskich to znowu wekaspoty się kłaniają. Podczas wymiany strzałów 1 v 1 francuza IX z moim ISU (działo penetracja 175mm) prawie gościa położyłem, bo wszystko w niego właziło. (mają takie fajne wystające wieżyczki ^^).

Arty VIII tieru francuska może być godnym przeciwnikiem podczas wyścigu ze zwiadowcami... trochę się pozmienia rogrywka. btw obrażenia za 0 nadal są, chociaż napisali, że coś w tej sprawie zmienili (osobiście uważam, że jest ich teraz wiecej, albo mam pecha, no bo 3 strzały pod rząd z topowego działa ISU potrafi nieźle wkur***...)

EDIT: sposób na szybkie wejście; odpalić kompa 30min wcześniej włączyć logowanie, a poteam do końca dnia nie wylogowywać się ;], (nad ranem i późnym wieczorem łatwo wchodzi, bo ruski śpią)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

moim sposobem na włączenie gry jest włączenie aż do kolejki i włączyć filmik na youtube(zagrajmy jakieś). Potem grać do upadłego przez cały dzień ;p

@PS. Czy ktoś może wie czy tester coś dostanie po testach czy coś? Goldzik może? :P

sygn3nas.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...