Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepowiednie.

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich, otóż przeglądając internet miesiąc temu natknąłem się na tą stronę:

http:// http://www.ostrze...e.yoyo.pl/ - zainteresowanych zapraszam do lektury.

Mała treść z tej strony:

_____________________________________________________________________________________________________________________________

"Jesteśmy również informowani o zbliżającym się wybuchu wojny nuklearnej. Rosja i Chiny połączą siły, Europa znajdzie się pod ich wpływem i z powrotem zapanuje komunizm, prześladowani będą ludzie wierzący, kościoły będą zamykane. Chiny już obmyślają plan tej wojny i zniszczą miasta na Zachodzie. Wielkim Babilonem (Bestią z dziesięcioma rogami) - miastem które zostanie zniszczone, opisanym w Apokalipsie św. Jana będzie Unia Europejska, która upadnie i znajdzie się pod wpływem Chin i ich sojusznika Rosji. Ludziom będą wczepiane specjalne chipy, które będą miały m. in. umożliwiać dostęp do pieniędzy, robienie zakupów, a w rzeczywistości będą służyć do kontrolowania nas. Jesteśmy ostrzegani, żeby pod żadnym pozorem się na to nie zgadzać, to będzie znak bestii opisany w Apokalipsie św. Jana. „i ze nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia.” Jest realizowany spisek, który ma zmusić Ojca Świętego, Benedykta XVI do opuszczenia Watykanu, będzie on ostatnim prawdziwym Papieżem, a na jego miejscu pojawi się fałszywy prorok. Informują nas również o pojawieniu się antychrysta, istnieniu światowej grupy bardzo wpływowych ludzi, która zamierza wprowadzić Nowy Porządek Świata, rozwoju konfliktu na Bliskim Wschodzie oraz zagrożeniu wojną nuklearną w Iranie. Prześladowania te nie będą trwać długo, zło zostanie ostatecznie pokonane, a Jezus Chrystus powróci w Chwale na ziemie."

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Właśnie dziś czytając informacje na stronach internetowych dowiedziałem się że bendyktowi skradziono ważne dokumenty, co by się zgadzało z tą przepowiednią, oraz że Benedykt ma odejść : (link do strony)

http://wiadomosci...caid=1e8c0

A tu znowu macie przepowiednię Malachiasza, która ma dziwny związek z tym artykułem wyżej.

http://archiwumx5...hiasz.html

W dziwnych czasach przyszło nam żyć.

Co o tym sądzicie? Czyżby przepowiednia ta była prawdziwa? Bo już zaczyna się spełniać, jakie są wasze opinie?

Dzięki za uwage.

Opublikowano

To dlaczego Benedykt rozważa decyzję czy nie odejść?

Jeszcze jak następny papież nazwie się Piotrem to będę przerażony.

Opublikowano

Jesteśmy również informowani o zbliżającym się wybuchu wojny nuklearnej. Rosja i Chiny połączą siły, Europa znajdzie się pod ich wpływem i z powrotem zapanuje komunizm, prześladowani będą ludzie wierzący, kościoły będą zamykane. Chiny już obmyślają plan tej wojny i zniszczą miasta na Zachodzie. Wielkim Babilonem (Bestią z dziesięcioma rogami) - miastem które zostanie zniszczone, opisanym w Apokalipsie św. Jana będzie Unia Europejska, która upadnie i znajdzie się pod wpływem Chin i ich sojusznika Rosji. Ludziom będą wczepiane specjalne chipy, które będą miały m. in. umożliwiać dostęp do pieniędzy, robienie zakupów, a w rzeczywistości będą służyć do kontrolowania nas.

Dzięki za uwage.

Dobry wstęp do książki by był, strasznie człowieka wciąga w końcu ludzie to destrukcyjny gatunek, każdy z nas gdzieś tam chce coraz więcej. Na chłopski rozum wojny były i będą może nie takie na mordobicie ale władzę polityczną ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Trochę znajomości polityki i rozłożenia sił militarnych i wszystko wiadomo...

1. Chiny nie połączą sił z Rosją, prowadzą politykę izolacjonizmu. Zresztą, nie będą chciały się niczym dzielić...

2. Wojna na pełną skalę w Europie i na bliskim wschodzie załamie gospodarkę światową.

3. To nie byłaby wojna tylko i wyłącznie przeciwko Ameryce, wojska ONZ, wojska krajów Europy, bojówki najemników w afryce, korea południowa. Mnóstwo krajów, które sprzeciwi się najeźdzcy

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Tak Polska jest kontrolowana od dawna przez NWO czy illuminati chipy są wszczepiane od jakiegoś czasu

Polecam poczytać o : NWO,Illuminati,grupa bilderberg

no i na początek starczy ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Proponuję przeczytać książkę HAARP.

Gdy Chiny i Rosja będą chciały coś zrobić... w obronie Europy staną Stany Zjednoczone mające specjalną bazę wpływającą na naturę na Alasce.

Mogą w każdej chwili falami elektromagnetycznymi wywołać tsunami, trzęsienie ziemi i inne.

Nie jest to żadna tajemnica i już teraz mogli by zniszczyć każdy kraj, który im nie przypada.

Opublikowano

Gdy Chiny i Rosja będą chciały coś zrobić... w obronie Europy staną Stany Zjednoczone mające specjalną bazę wpływającą na naturę na Alasce.

Mogą w każdej chwili falami elektromagnetycznymi wywołać tsunami, trzęsienie ziemi i inne.

Nie jest to żadna tajemnica i już teraz mogli by zniszczyć każdy kraj, który im nie przypada.

A w tej bajce były smoki? Przestań hackować lodówki, bo nieświeże kotlety wpływają na twoje myślenie.

Te przepowiednie to bujda tak samo jak trzecia wojna światowa zapowiadana przez jakąś ślepą babkę.

Opublikowano

pojebało? falami elektromagnetycznymi jakieś kurwa transformersy ?

@top

TO ZWYKŁY FAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A co sądzicie o tych chipach? Wejdzie to w życie? Jeżeli by weszło a ja bym się sprzeciwiał to pewnie został by zamknięty w więzieniu.

Opublikowano

nawet jak cos zjesz ten chip moze tam byc.... a w wiezieniu... gdziekolwiek cie przywiaza i ci ze strzykawki go wbija.... ja osobiscie niewieze w to ale jest pewne ze jesli to sie sprawdzi to przed tym nieuciekniesz

Opublikowano

Ale, jak ten chip będą chcieć Ci wszczepiać a ty się będziesz upierał że nie chcesz to wsadzą Cię do więzienia i będą namawiać Cię aby go przyjąć karami cielesnymi pod zarzutem "wroga" państwa.

Chipy mają to wspólnego że będą Cię namawiać do "wychwalania" Jakiejś nowej religii którą przywódcą będzie antychryst. A jak nie będziesz się do tego stosował to mogą niszczyć układ nerwowy.

To wszystko wyczytałem z internetu ile w tym prawdy? Nie wiem.

Opublikowano

haha oni sie z tb niebd bawic.... albo cie jebna jakas palka i usniesz na jakies 2h albo cie zepna pasami i ci to wstrzykna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...