Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy dział] Haxball

Gość SynekMTG

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyda? by si? ten dzia? na forum?

• Tak
      23
    • Nie
      18
    • Mo?e by? ale nie interesuje si? tym.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[quote name=ManXer' timestamp='1338671431' post='46

30919]

są hacki? nie, więc na nie.

Cheat Engine + Edycja map.

LoL - są cheaty? Nie.

Minecraft - są cheaty? Nie.

Jak się ktoś nie zna na grach przeglądarkowych to niech się nie wypowiada ;C

Opublikowano

@Up'y kto powiedział że to ma być własny dział? Gra staje się coraz bardziej rozpoznawalna. Popatrzcie, większość memberów którzy się wypowiedzieli byli na tak. Moderatorzy na nie. O czym to świadczy? Macie nas w dupie? Dodajcie do Via www i będzie po problemie.

@krycha1996 popieram.

To świadczy o tym, że moderatorzy myślą o forum przyszłościowo a nie tak jak member - czyli mi się ta gra podoba i ma być...

Toppic : W sumie to nawet fajna gierka, sam czasami w nią gram z kolegami bo jest mało wymagająca...

Czy do niej jest potrzebny dział ? czy ja wiem... Ona jest chyba samowystarczalna... z tym tworzeniem map już nie przesadzajcie bo jest ich ogólnie nie wiele...

Do gry wydaje mi się nie trzeba żadnych poradników, cheatów itp... Wchodzisz - co jest rzeczą bardzo banalną, 6 latek dałby radę zagrać...

I nabywasz skilla z czasem...

No ale skoro wam się tak podoba i tak strasznie ten dział jest potrzebny to do Via www.. i tak tam jest dużo gier to jedna w tą czy w tą ? :D

Jestem neutralny

1329228482-U118767.png

Opublikowano

@Up Moderatorzy myślą o forum przyszłościowo? Popatrz na niektóre działy z Via www. Niektóre są od kilku miesięcy a jest napisane kilka tematów. W haxie może być o wiele więcej ale wolą np. Settlers Online. Około 10 topiców.

Jeśli chodzi o poradniki... Mam kilka dobrych pomysłów :) Co wam ludzie szkodzi dodać to do Via...

Opublikowano

@Up Moderatorzy myślą o forum przyszłościowo? Popatrz na niektóre działy z Via www. Niektóre są od kilku miesięcy a jest napisane kilka tematów. W haxie może być o wiele więcej ale wolą np. Settlers Online. Około 10 topiców.

Jeśli chodzi o poradniki... Mam kilka dobrych pomysłów :) Co wam ludzie szkodzi dodać to do Via...

Ja już w sugestii napisałem, że Settlers Online to zły pomysł, ale kto mnie słucha :)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Na nie nie przeszło wiele razy, chyba, ze do via www.

Przeczytajcie temat przed napisaniem posta, no chyba wiadomo, że do via www, a gdzie niby? o.O

Opublikowano

Mija sporo czasu, gra coraz bardziej się rozwija. Planowane są dodanie kont, coraz ciekawiej, proszę administrację o wypowiedzenie się.

Opublikowano

Mimo że w to czasami gram i grałem nawet w lidze to jestem na nie. Do gry są dodawane tylko mapy no i coś tam można zrobić w CE lecz to jest za mało jak na dział.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Subforum, nie dział. Edycja map jest bardzo skomplikowana, wszystko jest wpisane w temacie. Założe się, że gdyby taki dział powstał byłby popularniejszy niż 50% subfor via www.

Opublikowano

Wiecie na zwykły dzieł to się to nie nadaję bo tam się tylko gra i ew. jakieś mapy daje. Jak najbardziej do via www. Coraz więcej osób w to grę gra, więc na tak do via www.

Opublikowano

Jestem na TAK. Bardzo fajna i śmieszna gierka. No i oczywiście wciągająca :D

Można do niej robić hacki typu speedhack. Można robić swoje mapy i je wgrywać zmieniać tekstury itp. Według mnie jak najbardziej nadaje się na dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...