Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Kalimdor.pl - Best Medium private serwer - Początki !

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku za Takie Posty to Warn i Tyle !

Po co się Wypowiadasz JAK JESTEŚ MAŁĄ PIZ*Ą I GÓWNO UMIESZ.

Prawdo podobnie na Globalu (PL) nie wbiłeś wyższego poziomu niż 30 Więc Na ch*j się wypowiadasz na temat serwera do gry w którą NIE POTRAFISZ GRAĆ.

ZJE*ANY 12 Latku.

Ps. Sorry Ponosi mnie gry widzę takich małych PoKeMoNoWaTyCh Imbecyli.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

ziomek, skoro masz 97 na pl to czemu nie wbijasz 99 tylko bawisz się na prywatnych ? ^^..

Kłamać to możesz nauczycielkę w szkole, nie nas. Szykra pracował dużo nad Draenor, Kalimdor a wkrótce już Draenor2.

Polecam serwer!

Balmora miszcza fÓbÓ, ma tyle graczy dzieki jego "pro elo elo medialnosci". ( Może 300 graczy na serwerze, to prawdziwi gracze a reszta to Dzieci i Shopy).. Grają dla niego, a nie dla siebie, nie potrafią docenić pracy innych osób, które zrobiły coś bardzo dobrze =p

Pozdrawiam i Lajkuję temat ;>

footer_logo.png

Gość daronian
Opublikowano

Serwer niby fajny i dopracowany, ale naprawdę za mało graczy... gdyby się postarali to by zrobili porządną reklamę, jeżeli to taki pro elo serw.

Nie wiem, trzeba o czymś pomyśleć, bo naprawdę Kalimdor postoi.

Opublikowano

Serwer niby fajny i dopracowany, ale naprawdę za mało graczy... gdyby się postarali to by zrobili porządną reklamę, jeżeli to taki pro elo serw.

Nie wiem, trzeba o czymś pomyśleć, bo naprawdę Kalimdor postoi.

Gdyby Szykra nie wprowadził wszystkich nowosci na poczatku, tylko dodawałby systematycznie to ...

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...