Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako Wierny Kibic Namysłowa Pisze ( okolice Wrocławia) O Pomoc . Otoz Za 2 tyg Jest mecz :start Namysłów : Row Rybnik . Dowiedzielismy sie juz ze z Rowa przyjedzie 140-150 Napakowanych ludzi + z Zabrza a nas bedzie tylko 90 +++ ( ze slaska ( bo jak wiadomo Namysłów trzyma ze Slaskiem)). Chcialbym zeby na mecz przyjechalo bardzo duzo osob z okolic Wroclawia. Dziekuje . Mecz za 2 tyg godzina : 16 !!! Musisz tam byc

Opublikowano
Witam. Jako Wierny Kibic Namysłowa Pisze ( okolice Wrocławia) O Pomoc . Otoz Za 2 tyg Jest mecz :start Namysłów : Row Rybnik . Dowiedzielismy sie juz ze z Rowa przyjedzie 140-150 Napakowanych ludzi + z Zabrza a nas bedzie tylko 90 +++ ( ze slaska ( bo jak wiadomo Namysłów trzyma ze Slaskiem)). Chcialbym zeby na mecz przyjechalo bardzo duzo osob z okolic Wroclawia. Dziekuje . Mecz za 2 tyg godzina : 16 !!! Musisz tam byc

Będę ... 25 cm w łapie :)

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Przyjdę z moja ekipą:

Zbychu(7lat),Stacha(13 lat),Wiesiu/Stachu(Bracia bliżniacy 10 lat)

Będzie zadyma ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

3 liga... WOW!!!!1!!11!oneoneone!!1

A tak serio, mam nadzeje że wam dokopią w dupę.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

O Kur moja ekipa w pudle.Sry nie przyjde -a byśmy sklepali tych z Namysłowa ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ej mama mi nie pozwala a ja jestem pro :(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(::((::

JPJPJPJPJPJPJPPJPJPJJPJPJP689396830694%%%%%%%%%%%%%

Opublikowano
O Kur moja ekipa w pudle.Sry nie przyjde -a byśmy sklepali tych z Namysłowa ;]

za próbe ucieczki z chaty ^^

Owned! masz przechapane ;{{

Opublikowano
za próbe ucieczki z chaty ^^

Owned! masz przechapane ;{{

Co ty Agent 007?Skąd wiesz o prywatnym życiu moich kumpli!?

A może ty ruski agent jesteś,co?

Opublikowano

Zawołam koleguf ze szkoły ninja (btw olej studia zostań ninja) to ze 140-150 do 70 spadnie (mało czasu wszystkich niewykroją ;/ ) ale to już styknie co? A tak na serio to 40k ppl to nie metropolia a 3 liga to nie ekstraklasa, raczej nikt z tego forum dupska nieruszy żeby sie z kibolami napieprzać o honor tfej druszyny xP

Opublikowano

Crasher kurwa ja chyba jestem w tej szkole ninja :)

kurde czlowieku ciebie poruchalo ... zwolujesz ludzi ktorych nie znasz ?? przyleca dzieci z lopatkami i wiaderkami z piaskownicy i masz ekipe, zwolaj cale osiedle ale do lat 5 i masz zgrana ekipe, nawet wiecej bedziesz mial wlasna armnie podwladnych, ale pewnie przez ta presje grupy posypiecie sie jak babka z piasku :<:<:<

@btw.

YOU ARE AWSOME !!!!