Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie Plyt Dvd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Chciałem dziś format zrobić ale że mam trochę Fajnych filmów i nie chce mi się pobierać znów to kupiłem parę płytek i chciałem nagrać...

No to ok zaczynam kilka filmów dałem no to nagrywamy, pojawił mi się komunikat żeby wybrać nazwę żeby coś tam w ISO zapisało no to dałem i wyskoczyło że się niby nagrywa ale jak doszło do 100% to się zdziwiłem bo płytki nie wypluło jak to zawsze robi na koniec nagrywania no to sam wyciągnąłem włożyłem ale pusta płytka i tak za każdym razem i sprawdziłem kilka płytek ale to samo... Więc proszę o pomoc...

Czemu nie chce mi nagrać na płytkę danych tylko tworzy obraz płyty... ? Prosił bym o szybką odpowiedź... ;) z góry THX...

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

scaignij CDBURN byle jaka wersja wybierz film daj Burn CD kliknij ok i zgrywaj mowia ze nero najlepszy ale ja nero nie nawidze dla mnie CDBURN 4EV!

Kto mnie pobije?

2Sda3hdpKDF.jpg

Opublikowano

Tylko po nazwie wnioskuje że do CD to jest a mi chodzi o DVD...

To co pisałem wcześniej już naprawione wystarczyło przeinstalować ale teraz drugi problem bo jak mam już że na płytkę chce nagrać to znów nie mogę bo przycisk "NAGRAJ" jest szary i nie da go się nacisnąć, w tym przypadku przeinstalowanie nie pomogło ;/;/;/;/

PLS Help

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

mozesz masz problem z nagrywarka DVD?

Najlepiej sie spytaj ojca.

Ja osobiscie nagrywam Nero nigdy nie ma z nim prolemow.

A wes sprawdz czy masz wirusy bo czasami cos pospuja zacinaja;o

A moze poprostu nie czekasz do konca nagrania? 100% i chiwle tam poczekaj a nie odrazu wyjmujesz

30364378.png