Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival Vs FreeBulid - Wyraź swoją opinię

SlawoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dedyka 30 slotów. I zastanawiam się Co wybrać:

- FreeBulid Czy Survival + Frakcie.

Napiszcie co wolicie i uzasadnijcie swój wybór. I jakie pluginy polecacie.

Dla każdego Like.

Opublikowano

Wybierz taki tryb w czym ty jako admin najbardziej się znasz i będziesz się czuł. Jeżeli masz talent to stworzenia jakiejś naprawdę fajnej fabuły oraz klimatycznej mapki to wybierz Survival + Frakcje. A jak niezbyt masz do tego głowę to FB.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Błagam, tylko nie kolejny surwiwal z frakcjami, co drugi serwer taki jest :/ Zrób freebuild z Creative, ale zablokuj potwory gdyż neosy będą spamować Ghostami itp.

Game Over

Opublikowano

Polecam ci Survival ale bez frakcji . Polecam ci coś takiego jak ma sskf - TOTALNY SURVIVAL 1 PLUGINÓW [AuthMe]

Pluginy:

AuthMe

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Frebuild ♥♥♥

Pluginy:

AuthMe

AntyXRay

ChestShop

Jobs

iConomy

NoCheat

PermisionEx

nChat

Essentails

MobArena

nSpleff

WorldEdit

WorldGuard

Opublikowano

Najbardziej lubię RP i Survival ale taki który ma fabułę miasto i ogólnie dobrze zbudowany

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Zacznijmy od tego że roi się od przeróżnych survivali na których gra po 5 osób. Freebuild nie jest w tej chwili zbyt dużo, gra tam po 20 osób. Ja nie widzę sensu tworzenia survivalu. Nawet z frakcjami.

PS.: Z survivalu nie zarobisz dużo.

Opublikowano

Ja jestem za FB z pluginami. Ale nie milion pluginów tylko same najważniejsze i ok. 2 rozrwykowe.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

FreeBuild, ale..

Po pierwsze, automatycznie kupowane działki przez gracza. (prawy klik na tabliczkę z ofertą działki) Oczywiście działki kosztują, to muszą najpierw zarobić. I tu najlepiej zrobić 2 światy. Flat mapa i drugi świat normalna mapa do surowców i zarobku. Mnóstwo działek to oczywista sprawa. Jak to zrobisz, to zastanów się nad jakimiś rozrywkami na serwerze. Wszystkim zacznie się nudzić jak będą mieli diamentowe zbroje, i "piękne" domki. (uwierz mi, nie wszyscy mają talent do budowania domków)

Urozmaić grę na serwerze takimi pluginami jak:

* Spleef

* MobArena

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przyrównałeś motykę do słońca -,-

FreeBuild -

Miasto

Działki

Wszystko za darmo

Duże ilości pluginów

Survival -

Przetrwanie

Nic za darmo

Wszystko sam robisz

Nie ma działek ani pięknych miast

Jak dla mnie żaden nie jest dobry :D Najlepsze są serwery RPG ;) Ale tak głosując z tych co wymieniłeś to wole Survivale ;)

Dnia 1.06.2012 o 17:56, SynekMTG napisał:

Zacznijmy od tego że roi się od przeróżnych survivali na których gra po 5 osób. Freebuild nie jest w tej chwili zbyt dużo, gra tam po 20 osób. Ja nie widzę sensu tworzenia survivalu. http://solidarnosc.nie-spamuj.eu/kpn89.html Nawet z frakcjami.

PS.: Z survivalu nie zarobisz dużo.

W grze nie chodzi o pieniądze tylko o dobrą zabawę -,-

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

ogólnie fb tu ginący gatunek teraz tylko ten survival survival , 70% przynajmniej serwerów to te jeba*e survivale aż się wymiotować chce zrób pożądany FB

Opublikowano

Ja ogólnie kiedyś tylko FB lubiłem.

A teraz Survival nawet, nawet.

Taka wolność.

Wychodzisz ze spawnu i robisz co chcesz. A nie te proszenie się o działki i w ogóle.

Tylko Gildie to porażka. Wszędzie to jest, całe miasta zaclaimowane.

Nie, nie.

Ja bym chciał FB z elementami survival albo np. 2 mapy.

;)

Opublikowano

Ja bym zagrał na serwerze FB/4FUN

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...