Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Dotyczące sklepu morele.net

Tieru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do Was parę pytań dotyczących tego sklepu bo dużo naczytałem się na necie i nie jestem aż tak z nich zadowolony...

Za każdy pomocny post stawiam + i 5* w profilu.

1.Ile będę czekał na komputer (składaka), jeżeli 1 czerwca zamawiam(wszystkie części jakie zamawiam są dostępne w magazynie)?

2.Jeżeli będę zamawiał komputer po godzinie 16 w piątek(1 czerwca) (dni robocze pon-pt 8:00-16:00) to kiedy oni się ze mną skontaktują?

3.Lepiej dodac do koszyka montaż i czekac dłużej czy składac samemu go i miec komputer szybciej?

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

a skąd mamy wiedzieć, spytaj administratora strony/sklepu o warunki , nie potrafisz tego nawet zrobić przy zakupie , namiary telefonów czy GG przecież masz

1 poczekasz tyle ile trzeba, wystarczy spytać jak poszła przesyłka normalnie 1-5 dni

2 logiczne po godzinach pracy to nie licz na szybki kontakt zwłaszcza w weekend , po nim to raczej na pewno

3 montaż to godzina, sprawdzenie w sumie też , czy sam złożysz czy kupisz złożone to raczej mało ważne czas ten sam

wszystko pisze wyraźnie przy warunkach zakupu to po co w ogóle pytasz o tak proste rzeczy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...