Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jakie auto 2 klasa?

grigi1141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o T2 to tak: Do wyścigów lotus elise, do pościgów i wyścigów mazda rx7 bm, a do pościgów el camino ss. Podałem Ci opcje za igc. Najszybciej zdobędziesz kase i rep kupując mnożnik tego i tego, czyli liczy Ci wszystko podwójnie. Kosztuje on chyba 500 boostów za jeden.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Z T2 za boosty bierz BMW M3 Sport Evolution, wczoraj sobie kupiłem i śmiga aż miło, jeden z najlepszych wozów w T2.

Za IGC tak jak up.

Kup sobie mnożniki repa i kasy i graj z bugiem na ALL IN.

Opublikowano

Naj auto t2 to bmw m3 sport evolucione. Dobrym wyborem będzie tez lotus europa.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja bym Ci polecil Lotusa Exige Cup 260 lub tak jak wyzej pisali BMW M3 Evolution :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Co myślicię o Audi TT RS Coupe?

Auto dla odważnych xD

prędkość max - bdb

przyspieszenie - zajeb***

sterowanie - niskie prędkości do ogarnięcia przy wyższych jak "czolg", ale jak go ogarniesz będziesz wręcz nie do pokonania, ale nawet ja mam z nim problemy, a jak ja mam to każdy będzie mieć xD :P

doskonały start - wg niektórych jest to 2 lub 3 najlepszy samochód pod względem tego bajeru wg mnie 1 (el camino jest też dobry)

I ostatnia rzecz dosyć ważna po zakupie ma części wszystkie "z 1 kluczykiem" tuningowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...