Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Bug na podwójną kasę i exp

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaa.Chce wam przedstawić dość zananego buga lecz nie przez wszystkich.Powoduje on że dostajemy podwójne $ i pkt.reputacji.Działa on tylko na UCIECZKACH DRUŻYNOWYCH.Gdy już znajdziemy grupę na np.:"ALL IN".Staramy się być pierwsy,drudzy lub trzeci.Po tym jak pokaże nam się okno z informacją że dojechaliśmy na metę kliamy dalej.Teraz powinno nam wyskoczyć okno z informacją w stylu: "Lepiej zaczekaj możesz zdobyć więcej".I w tym momencie czekamy aż wszyscy dojadą na metę.I dopiero teraz klikamy OK.Teraz możemy poczekać aż zliczy nam kasę lub klikamy pomiń.Gdy losujemy ze złotych kart to znaczy że nam się udało.Bug też działa na 4 miejscu lecz wtedy wszyscy muszą zbugować!!!(tu nie jestem pewien z gotówką ale z kartami TAK)P.S DRUŻYNA NIE MUSI BYĆ 4OS.!!!! MI ZADZIAŁAŁO NA 3OS. Jest też drugi sposób:Czekamy w miejscu gdzie nam zlicza kasę a nie okienko wcześniej,więc gdy przez przypadek klikniesz "DALEJ" nic się nie stanie.P.S2 Wiem że to bardzo znany bug ale są też nowi gracze którzy skąd się muszą nauczyć.

Opublikowano

Zmień kolor czcionki z fioletowej na jakąś czytelną bo w oczy boli ;P

@edit:

Przepraszam, ale mam stary monitor i nie mogłem przeczytać. omg..

//Proszę nie spamować SsKoRpIoN

Opublikowano

Znowu sie zaczyna spam.Jescze jeden post i lecą warmy.Jest temat ok,ale nie musicie spamować.Do tego to juz 3 taki temat więc nie wiem po co następne.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No dobrze, moge dać potem do ogólnego info, jak nie ogarniacie bugu :x

a Ciebie Shaylo prosze o nieodświerzanie tak starych tematów. Zapamiętaj na przyszłość.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Już chyba to nie jest aktualne :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...