Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Paladyn

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdej postaci jest tak samo :) tzn. wszystko po kolei.

Na 70 lvlu będziesz miał ciąg questów po których będziesz miał wystarczająco PP, na rozwinięcie wszystkich umiejętności.

Opublikowano

Zalezy czy idziesz na Rycka czy tez na Solda, jesli na solda to nie rozwijaj skilli z tarczy bo jest to strata pp. Jesli na rycka, to oczywiscie musisz wszystko po kolei :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Pod żołnierza zalecam jak najszbyciej wymaxować przełamanie ataku. -200 ataku na maxie robi dobrą robotę w party i solo. Niestety, żołnierz cholernie ściąga agro więc polecam Ci także wymaxowanie Błogosławieństwa - im więcej HP tym lepiej, wiadomo. Na małym lvlu paladynom/żołnierzom/rycerzom ciągle brakuje many, żeby bić wszystkimi skillami na full. Polecam bić każdym na 5lvlu oprócz przełamania ataku i przełamania woli. Przełamanie ataku owni, a przełamanie woli absorbuje manę, więc im wyższy lvl tym więcej many zaabsorbuje + większy debuff na m.defa więc lepiej nukują magic dealerzy na party. Takie moje zdanie, ja tak grałem żołnierzem do r5.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Pod żołnierza zalecam jak najszbyciej wymaxować przełamanie ataku. -200 ataku na maxie robi dobrą robotę w party i solo. Niestety, żołnierz cholernie ściąga agro więc polecam Ci także wymaxowanie Błogosławieństwa - im więcej HP tym lepiej, wiadomo. Na małym lvlu paladynom/żołnierzom/rycerzom ciągle brakuje many, żeby bić wszystkimi skillami na full. Polecam bić każdym na 5lvlu oprócz przełamania ataku i przełamania woli. Przełamanie ataku owni, a przełamanie woli absorbuje manę, więc im wyższy lvl tym więcej many zaabsorbuje + większy debuff na m.defa więc lepiej nukują magic dealerzy na party. Takie moje zdanie, ja tak grałem żołnierzem do r5.

Nie zgodze sie z maksowaniem skilli na malym lv :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Szymcio a grałeś tą postacią?

Zimka ma 100% rację.

Gralem i wiem co mowie :) To nie ma sensu jak tak czy siak solo epximy do 40lv pozniej juz pt :)

61093c6efb.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na małym levelu jeśli robisz żołnierza to proponuje wyżej rozwinąc tylko bufy oraz umiejetnosci o blyskawicznej szybkosci ladowania. reszte zostaw na 1 punkcie.

jeśli masz jakieś pytanie to pisz na pw,mam soldka r5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...