Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Stunta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam motocykla do stuntu, nie wiem co kupić, macie jakieś propozycje? Co powinien mieć motor do stuntu dla początkującego w tej dziedzinie?

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

WSKa 175 z przerobionym ślimakiem i kołami od crossa :) Mój brat taką zrobił z 5lat temu :P Do czwartego biegu na 1 kole :P Jak się nie umiało ruszać to motocykl jechał na 1kole bez kierowcy :P No ale to trzeba umieć tak przerobić :D

Opublikowano

Haha, dla początkującego CBR 600? Chyba na głowe upadliście. Wydupczy się przy pierwszym wheelie, połamie wsyztki plastiki i będzie po zabawie.

Na początek to się bierze jakieś trupy najlepiej 125ccm. Np. Honda NSR, ew. CBR ale 125. Zakładasz stelarz i HB i możesz smigac. Te moto są dośc wytrzymałe więc na pewno po kilku szlifach się nie rozlecą.

O np. taki motorek dla początkującego jest dobry:

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale po 1 CBR nie ma plastików, a po drugie do pierwszego motocykla zakłada się obowiązkowo HB, klatke, crashpady i łape na tył, wtedy nic się z motocyklem nie dzieje.

Miałem Yamahe YZF 125 i nie chciała na koło polecieć, żeby na 125 jeździć trzeba mieć już wprawę, takie moje zdanie.

Day after day.

Opublikowano

Bo yzf to gówno o mocy komara a ty sie dziwisz że na koło nie leci ;s weź sie nie błaźnij z tym "stuntem" bo widać że pojęcia nie masz, kupisz grata, raz sie wypierdolisz i ci się odechce, elo.

Opublikowano

Pojęcia to nie masz Ty, jeździłem na wielu motocyklach, teraz mam Bandita 1200 i umiem jeździć i prawko mam już od 3 lat (bo zdawałem na A1). Chcę coś nowego, więc szukam stunta i wiem, że jakieś RSce albo NSRce chuja wyjdzie tym bardziej, że to rzeczywiście ma plastiki i to nie jeden, wtedy nawet stelaż nie pomaga. CBR nie ma ani jednego plastiku zresztą jak każdy większy ścigacz czy turystyk.

Day after day.

Opublikowano

To nie jest temat na teraz. Nie wypowiadaj się więcej bo robisz offtop. Chcę żeby porozmawiaj ze mną ktoś kto ma choć minimalne pojęcie o motocyklach.

Day after day.

Opublikowano

człowieku o czym ty pierdolisz przeczytaj swoje posty 5 razy, wg ciebie żaden turystyk i ścig nie ma plastików (wtf?) a w mniejszych maszynach sa one nie do ściągnięcia (rozjebafszy)

Opublikowano

Nigdy nie siedziałeś nawet na skuterze i wielki znawca jesteś, ze zdjęć i wikipedi każdy może się wypowiadać. Tak jak mówiłem wcześniej nie pisz więcej bo nie interesuje mnie Twoje zdanie. Innymi słowy REFRESZ

Day after day.

Opublikowano

NO faktycznie CBR 600 nie ma zadnych plastików..., nie wiem gdzie ty widziałeś cbr'ke bez

CBR-600-RR-2003.jpg

to że masz prawko juz 3 lata nie zanczy że masz zaczynac uczyć się stuntu od jakiejś 600-sety.

poczytaj a dowiesz się że większość zaczynała na jakis WSKach czy Simsonach.

Opublikowano

Spaliłeś się na całej linii kidzie, gadka o owiewkach obnażyła twoją znajomość w temacie ;)

Nie wiem czy wiesz, ale po 1 CBR nie ma plastików

nie wiem czy chodziło ci o seryjną czy przerabianą do stuntu, tak czy tak :

3+ma%C5%82e.jpg

i wiem, że jakieś RSce albo NSRce chuja wyjdzie tym bardziej, że to rzeczywiście ma plastiki i to nie jeden, wtedy nawet stelaż nie pomaga.

owiewki są przykręcane na śruby, 2 minuty i ich nie ma ;_;

obraz4998.jpg

nołnejm sie naczytał o "habe i stelażach" i chce zgrywać znawce. jak jesteś pro to kupuj 636 z półką od 929 i próbuj sił, good luck.

Opublikowano

Stunty nie mają plastików właśnie żeby ich nie połamać. Wiadomo, że salonowe cebry są oplastikowane, żeby na trasie miały mniejszy opór powietrza.

@edit Nie kupie 125 i tak

@co Ty nie powiesz, mam cztery motory w garażu i nie wiem, że owiewki są na śruby, na co niby miałby by być? Na klej albo żywice?

http://allegro.pl/honda-cbr600f3-stunt-i2391205683.html

to jest prawdziwy motor do nauki, tamta reszta co pokazałeś pewnie jest zrobiona już pod zawodowców na pokazy

Day after day.

Opublikowano

Weź wyjdź człowieku bo ta nsr jedyne co ma zmodowane to dospawany stelaż, "zrobiona pod zawodowców na pokazy" taa. Kup coś po szlifie zrób klatke czy czego tam potrzebujesz i nie gadaj głupot tylko idź łamać kręgosłup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...