Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tournament] Mikrofon Masters

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Talon - na kurwę i balon

Poza tym czemu konkurs tylko dla pseudo raperów?

Poczytaj cały temat.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Co mi tam spróbuje :)

Zgłaszam się. Na razie nic nie mam to mi trochę zajmie :P

ps. Na razie wyszło mi tylko 2 dobre wersy ;/ jeszcze 14 :D 5 dobrych wersów. Jeszcze 11

Skończyłem pisać, jeszcze tylko to jakoś połączę pod bit i nagrywam ;d Wrzucę to jakoś w ciągu 2 dni :P

Opublikowano

Można jeszcze się zgłosić ? Chętnie coś nagram, dla czystej rywalizacji ;d

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

Prosiłbym was o oddanie swoich prac, bo sam wyjeżdżam dzisiaj wieczorem na cały weekend i nie chce być jedynym który wstawi swoją pracę dzisiaj, a chciałbym zobaczyć co inni zrobili :P

Ogólnie mówię, że tekst mam dość dobry, ale nagranie będzie kiepskie strasznie ;d Więc zapraszam do oddawania prac dzisiaj ! :P

ps. Mam mały problem z nagraniem tekstu, jednak mam nadzieję, że się wyrobie :P I w tle taki szum komputera słychać że ja ... ;d

ps2. Nagrywam już 6 raz i w ogóle taka dykcja, takie złapanie rytmu, że po prostu masakra :D

Opublikowano

Ja prace oddam jutro ok. godziny 11-13.

Opublikowano

Dobra wrzucam na youtube:

Tekst:

Nie oglądaj się wstecz, spójrz lepiej w lustro

i zastanów się czy będzie lepsze jutro

Czy wstaniesz z łóżka z podniesioną głową,

by oglądać świat, to jest twą przestrogą

Człowieku, Nigdy się nie poddawaj

i swoje życie, jak puzle poukładaj

by móc kiedyś z dumą powiedzieć, że

przetrwałem i żyję, na tej pięknej ziemi.

Zawsze znajdzie się ktoś, kto ci pomoże

Kto odnajdzie twoją życia zagubioną drogę.

Pytasz mnie, jak ja to robię.

Po prostu, Obieram cel i mkne w przestworze

Nie zważam na nic i na nikogo

to kilka moich wersów, za życiem pogoń.

Niedługo dowiem się, co z tego będzie,

a ty już dziś zmień swoje życie na lepsze

Link na yt:

http://www.youtube.com/watch?v=cI4F6QtwT3U

Komentarz:

Nie ma to jak oryginalna nazwa tracka ( xD), zajebiste nagranie super mikrofonem( xD) no i oczywiście dobry tekst ( :)).

Moim zdaniem tekst oceniłbym na 8/10, ale samo wykonanie może na 4/10 ;d Nie mam dykcji, flow leży, skille 0, bo ogólnie jest to mój pierwszy i pewnie ostatni kawałek jaki nagrałem :) Powodzenia innym, a o wynikach dowiem się dopiero po powrocie z wyjazdu. Podobno mojego głosu nie było słychać, a więc kolega mi doradził żebym ściszył beat. Nie wiem czy to wyszło na dobre, ale mam nadzieję, że jest dobrze ;d

Ps. Proszę o nierozsyłanie tego linku poza mpcforum, bo aż wstyd :D

Ps2. Sory za 00:53, ale już nie mogłem poprawić :D

Ps3. Nie wiem czemu, ale jakoś wątpię, że wszyscy zgłoszą swoje prace :/

Opublikowano

Chciałbym się dokładnie dowiedzieć do której trwa konkurs ? Bo nie wiem, czy się wyrobię ;D

Opublikowano

[Delete].

Down - nagrana specjalnie na konkurs, tylko najpierw chciałem dać do oceny publiczności [innych osób].

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@up

Zajebiste wykonanie ;) Chociaż masz głos do rapowania, nie tak jak ja ;d Tekst niezły wpada w ucho i moim zdaniem jesteś lepszy ode mnie ( w wykonaniu ;d ). Mój tekst mi się bardziej podoba :P

@2x up

No tylko że 22 wersy ma ten tekst i to w .. długie ;d Masz jeszcze powiedzmy czas do 24 ale dzisiaj mecz i pewnie nie nagrasz nic innego, a szkoda, bo chyba konkurs się nie odbędzie, bo zaraz euro, a nie ma prac ;/

Opublikowano

Dziś niestety nie miałem możliwości na nagranie, musiał jechać do starego ( dużo by gadać dlaczego nie mogłem tam nagrać, ale jednym z powód był brak mikro. ) Tak więc najmocniej przepraszam, i jeśli jest szansa, że mógłbym wstawić bit do jutra, byłbym wdzięczny. Jeśli nie, to rozumiem. Jeszcze raz przepraszam, i propsy dla pana wyżej.

PS. masz jakieś specjalne mikro ? Bo słychać, że coś bardziej profesjonalnego niż zwykłe słuchawki i mikro do skype :D

Opublikowano

@up

Musisz napisać do jur bo inaczej nie ma szans, ale myślę że dzadzą jeszcze 1 dzień, bo inaczej konkurs się nie rozpocznie, a i tak nie wiadomo co z innymi ;d Właśnie on ma taki czysty głos i jest on równy, a nie tak jak u mnie że tak skacze (przynajmniej ja mam takie wrażenie ;d) Czyli jak najszybciej napisz do jury :P

Opublikowano

Tak nagrywam profesjonalnym mikrofonem firmy Behringer. Konkursowo 4 do kwadratu czyli 16. <--- 5 min i zwrotka jest, bez szczególnego wkładu.

Opublikowano

Konkurs nie odbył się z powodu zbyt małej liczby zgłoszeń.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...