Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Industrial Craft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zainstalowałem sobię paczkę modów "Wichu1993" Fajna paczka, super się na niej gra, lecz mam pytanie do "Industrial Craft" Chodziłem sporo po jaskiniach i nakopałem różnych surowców takich jak "Tin/Copper itd." Lecz gdy zabrałem się za przetapianie to połowa zrobiła się jako "TIN" a druga połowa jako "TIN INGOT" czym różni się to ? zdawało mi się też, że miałem "Bronze" ale jak patrze to sam "Copper mam"

Zna ktoś jakiś fajny poradnik do tego modu? Bo nie ogarniam go.

Opublikowano

Możliwe , że w paczce jest IndustrialCraft i RedPower. Oba mody mają cynę. Lesz w redpower jest jako Tin ingot a w Industrial jako Tin. Poradniki znajdź na youtube.

Opublikowano

Tak, w paczce są mody takie jak :

-MinecraftForge

-ModLoader

-CraftGuide

-BuildCraft

-Industrial Craft 2

-Forestry

-RedPower2

-RailCraft

-EquivalentExchange 2

-InvTweaks

-ReiMinimap

-Portal Gun

-advancedmachines

-additionalpipes

-LogisticsPipes

-WirlessRedstone

-ThaumCraft2

-Addinational Buildcraft Objects

-The Twilight Forest

-The Laser Mod

-MoCreatures

Opublikowano

Japiernicze, powinno być jakaś możliwość połączenia 2 przedmiotów, np. z RedPower i z IndustrialCraft. Też mam z tym problemy.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...