Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fish hack i hs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego hs i fish bota .

Oraz pytanie czy jak zablokuje hs i zapuszcze fish botka na noc to dostane bana ? Raz miałem tak że na M2Bob użylem fish bota na nocke i rano o 8 wylaczylem jak wróciłem ze szkoły zalogowałem się normalnie i wieczorem jak chciałem to był ban na emiala dostalłem info ze to za fish bota i nie wiem juz sam bo podobno M2Bob sam blokuje hs.

Ma ktos może Hackshield bypass v1.6 final ? Pytam bo na stronce jego linki nie działaja bo server zmieniaja czy cos w tym stylu i może ktoś mógłby mi go udostępnić ?

Opublikowano

Co to tego obejścia to jak wgram juz all pliki i dam do odczytu to jak odpalic przez obejscie 4 pkt ? Klikać normalnie na mietka, on sie zaczyna torentowac i nie wiem czy jest ten hs czy nie ?

Opublikowano

O tym pisałem na początku że coś jest z serverem i nie moge ściągnąć bogłbys upnać swojego linka ?

Ktokolwiek mógłby upnać ? Bardzo prosze ,,,

Opublikowano

Gdybyś przeczytał mój 1 post wiedział byś że link z tej strony nie działa bo server zmieniaja i chciałem kogos kto psiada go na komputerze upnał go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...