Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ForteMT2 [Dedyk]

Sapier14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak serwera nie polecam, 300 albo 400% exp. Nie prawda exp leci duuuuuużo slabiej

W dolinie, pod wejściem do świątyni są metiny oraz boss i kamienie danego królestwa, kiedyś pamiętam leciały z nich truty itp

Kasa nie dropi wcale, jedynie sztabki. Dodanie 5 bonusu kosztuje 10kk,

i ty piszesz, że to jest Medium\Hard? Ani sądzę.

Opublikowano

to ze przed ostatni miecz dla ninji wyglada jak dla sury to glupoty gadacie. jak jest dla ninji to dla ninji. maja itemki pozmieniane, ja moglbym glewie zrobic na 250 lvl szybkosc itp

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Zajebaszczo ,że znów online ale dodajcie nowe mapki i może troche więcej info? Zmieńcie troche starych mankamentów a więcej wiary zagra.

Opublikowano

Ja jednak chyba rezygnuje, niedopracowana prezka. Bug na konia przywołuje a nie mozna na niego wejść, nawet go nie widać mimo ze w oknie statów mam 21lvl konia. Pokazuje mi 1lvl przy nicku mimo ze mam 3. Itemshop - all itemy +9 do kupienia.

Opublikowano

Ja ogólnie grać nie będę jak dla mnie za duży system ulepszeń [broni] powinno być 6-7 nowych broni a nie 13.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Ni Zagram bo bardzo dziwny system ulepszeń np z truty syrek albo złodziej z czegoś tam potem żal pogro... Ogólnie za dużo tego wszystkiego

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Wogole bony w FMS np 30regenrecja pz ...

nie zagram ;D

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Problem z nieaktywnym przyciskiem "Rejestruj" został rozwiązany.

Drugi link do klienta jeśli komuś wolno pobiera z multiupload.

http://fortemt2.pl/ForteMT2.rar

Opublikowano

Tych wszystkich co mówią "nie zagram, bo w fms regeneracja pe" "nie zagram 5bon za 10kk", ludzie to nie jest easy... Zresztą serwer ma dobrze wszystko rozdane. Na początku trudno (dla nobków tylko ;]), lecz potem z górki, 5bon możesz kupować i kupować i Ci kasa zostanie. To, że Wy nie umiecie grać na medium/hard to nie moja wina, to że takie ciepłe kluchy jesteście, bo poradzić sobie nie umiecie. Mam ochotę Was wyśmiać, lecz tego nie zrobię.

I tak w ogóle po co narzekacie, jak byście nie siedzieli tyle na forum byście mieli już ponad 70.

Opublikowano

To już się staje naprawdę nudne , kolejny serwer z stajni Cavalos'a ... po prostu moim zdaniem te serwery są robione pod zarobek , praktycznie każdego tygodnia startuje serwer z tymi samymi plikami tyle że pod inna nazwą i po paru dniach wyłączają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...