Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kw-5

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem jaki bo już kiedyś od cb dostałem:D co do kV5 można ładna kasiore ugryzc:D nawet do 100k chociaż tylko na premium mi się to zdarza:D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

KV-5 armata którą odbija 100mm... już wolę dopłacić i kupić Lwa którym zadam więcej dmg przy przyzwoitej penetracji. Co do typa nie jest powiedziane, że nie będzie go nigdy w sprzedaży. Przy ostatniej promocji można było go nabyć w sklepie z podarunkami. Ciekawie zapowiada się IS-6 i jeśli pozostanie bez zmian jak na teście, to może się o niego pokuszę.

sig2@500926585@eu@2@1@11111111111111@1100110111110@01101@pl@0.png
Opublikowano

KV-5 armata którą odbija 100mm... już wolę dopłacić i kupić Lwa którym zadam więcej dmg przy przyzwoitej penetracji. Co do typa nie jest powiedziane, że nie będzie go nigdy w sprzedaży. Przy ostatniej promocji można było go nabyć w sklepie z podarunkami. Ciekawie zapowiada się IS-6 i jeśli pozostanie bez zmian jak na teście, to może się o niego pokuszę.

Jak narazie najlepszym premium tankiem jest i będzie poki go nie znerfia jeszcze bardziej T34.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...