Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kw-5

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie. Chcę zarabiać kasę i nie wiem czy za 7500 golda kupić kw-5 czy może poczekać na typa59, o ile taka będzie promocja na ten czołg będzie? Da się ugrać kw-5.?

6cluij.gif

Opublikowano

Jeśli masz golda to Typa nie kupisz. Jeśli chcesz wydać kase to musiałbyś trochę poczekać na kolejną promocję z typem.

Co do zarobku KW-5 było wałkowane srylion razy. Tak, da się ugrać gruby hajs.

Peace

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No wkurzający jest.. ale pamiętam bitwę kiedy to nawaliłem mu.. choroba.. M4 ?? KW-1 ??

Wiem, że miał około 500-600hp i biedak chyba mnie nie widział , bo kosiłem go z boku, że zostało mu 50hp.

Ale w końcu dopadł mnie.

x

Opublikowano

A czy ja wiem ?? Przecież czołgi premium są tańsze w utrzymaniu..

Jak zarobią tyle co zwykłe to wyjdą na czysto więcej co zwykłe, bo są tańsze do naprawy.

x

Opublikowano

A czy ja wiem ?? Przecież czołgi premium są tańsze w utrzymaniu..

Jak zarobią tyle co zwykłe to wyjdą na czysto więcej co zwykłe, bo są tańsze do naprawy.

Jak zadasz dmg na bitwe np 1k takim KT to masz np 15k a jak zadasz takim T34 1k dmg to masz 30k to jest ta roznica bo T34 i inne prem tanki maja wiekszy credit factor

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

drogie ale ile zarabiają. Tyle że np. taki s51 też potrafi zarobić ponad 60k na bitwe nawet bez premki ;D

Opublikowano

A ja się dziwiłem.. czego ludzie z czołgami X klasy grają na treningach. No niby nie płacisz za naprawę, ale za pociski. Pocisk= 1 .000 kredytów.

Ale jak tyle zarabiają to nie dziwne.

x

Opublikowano

na treningach się gra aby obcykać taktyki i znaleźć wspólny rytm. Przed CW trening jest obowiązkowy

Opublikowano

dlatego trzeba uważać żeby osoby z poza klanu się nie wbijały do pokoju

Zaznaczasz tylko zaproszeni i nikt nie chciany nie wejdzie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

O jakim klanie mowa xD

My sobie we 3 graliśmy. Tacy ludzie pewnie dostają w dupę w normalnych bitwach i przychodzą się wyluzować na małych tierach.

x

Opublikowano

@@2up

Właśnie tak robimy. Niestety bitwa treningowa na X tierach to wydatek rzędu 5-15k. Ale nauczyć się gdzieś trzeba. Zaacny czy mi się zdaję czy nabijasz sobie posty?

Opublikowano

@@2up

Właśnie tak robimy. Niestety bitwa treningowa na X tierach to wydatek rzędu 5-15k. Ale nauczyć się gdzieś trzeba. Zaacny czy mi się zdaję czy nabijasz sobie posty?

Nie zdaje ci sie. Ale raczej zapytaj siebie o to samo

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak będziemy robić, jesli będziemy chcieli prywatnie sobie pograć. Ale wolimy jak ktoś do nas dojdzie i się trochę ponawalamy.

@Up2:

Ja tylko zabijam czas. Bo jestem poza domem. Oraz pomagam ^^

x

Opublikowano

No nareszcie ktoś zrozumiał że to świetny sposób zabijania czasu. @@2up tyle że ja nabijam od zawsze, zaacny dorywczo xD

Opublikowano

No nareszcie ktoś zrozumiał że to świetny sposób zabijania czasu. @@2up tyle że ja nabijam od zawsze, zaacny dorywczo xD

Ja jak mam czas

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Grunt to szczerość:

"Ja nabijam od zawsze" xD

Dobra.. ja już się zamykam w tym temacie bo mnie ADMIN zje.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...