Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki zamontować sprzęt do kw-1?

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam już 2 dni kw ulepszone na maxa. Chce mu dodać jakieś sprzęt ale nie wiem : odsyłacz itp. Doradzcie mi, a swoje odpowiedzi uzasadnijcie (dlaczego ten a nie inny).

Opublikowano

Wentylacja. Zastrzyk procentów dla każdego członka drużyny. Obowiązkowo.

Dalej można próbować z: dosyłaczem, osłoną przeciw odłamkową, osłoniętą optyką, ew. system naprowadzania. Wedle uznania.

Nie zapomnij załadować apteczki, zestawu naprawczego i gaśnicy. Przydaje się ;)

Opublikowano

Zależy. Te rzeczy do użycia to jak zawsze najlepiej gaśnica, zestaw naprawczy i apteczka. Co do modułów dodatkowych to system dosyłający (KV wolno strzelają więc się przyda), wentylacja bo dodatkowe % dla załogi się przydadzą, osłona przeciw odłamkowa ponieważ dużo mniejszych wali z HE do ciebie. Ewentualnie stabilizator. Moduły pod swoje upodobanie i styl gry bierz.

Opublikowano

ujć sorka przeczytałem KV2. Ale i tak do prawie każdego czołgu dosyłacz potrzebny. xD No to dosyłacz na coś innego zamienić.

Opublikowano

apteczke i te inne to zawsze mam, a dodatkowow chyba wezme wentylacje odsylacz, oslone odlamkowa , a oslonieta optyka warto to wziasc? A +10% do szybkosci celowania?

Opublikowano

Ja osobiście bym wrzucił:

1. Wentylacja

2. Osłona odłamkowa

3. osłonięta optyka / DOsyłacz (nie odsyłacz ;D)

Osłonięta optyka da Ci ~31m zasięgu widzenia, dosyłacz urwie jakieś 0,4 sekundy z przeładowania, co dla mnie jest niewielką wartością.

Opublikowano

to co celności dodaje możesz brać bo ruski celnością nie grzeszą

Przepraszam bardzo, ale niby co poprawia celność? Nie ma takiego sprzetu.

Umiejętności: jako pierwsza naprawa dla całej załogi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...