Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gift Code

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Znajomy kupił sobie Gift Code za 50złotych na allegro.pl,gift code działał pół miesiąca i nagle pokazuje że konto nie ma premiuma.

wpisywaliśmy gift od nowa ale niby użyty,o co może chodzić :)?

Dzięki za pomoc jak co.

random.jpg

Opublikowano

z góry chodzi tu o mnie i mojego gift coda.

Tj.Smalt wszystko wypisał. GC kupiłem od tego sprzedawcy:http://allegro.pl/show_user.php?uid=23827436

Gdy pisałem do osoby u której kupiłem klucz,odpisał mi,iż muszę skontaktować się z supportem. Tak zrobiłem,lecz od 2 tyg po napisaniu wiadomosci nie ma o odp.śladu :)?

Opublikowano

Jeżeli zablokowano mu konto to może zgłosić skargę na Sprzedającego mu ten giftcode ponieważ oszukał on go . Z giftcodem już nic nie zrobicie bo wam go zbanowali , że tak napisze . Niech on napisze do Handlarza od ktorego kupil giftcode .PS tak samo jak pisał JodaMinecraft . Twój kumpel jest osłem bo kupił giftcode na allegro . Napisz tu czy kupił giftcode czy konto z giftcodem -.-

Opublikowano

ps.Zapomniałem,że na emaila zaraz po wpłacie pieniążków,dostałem wiadomość od automater.pl i tam był ten gift code. Na linku który mi podesłali było wszystko opisane i tam można złożyc reklamacje.

Składać ją? Pisać do handlarza? SUpportu? hm?

Opublikowano

No to ma problemik bo giftcode został zbanowany a sprzedający zrobil go w chuja -.-

@up Napisz do Handlarza od którego to kupiłeś . Powiedz mu ,że oszukał Cię i , że zgłosisz to na policje ;]

Opublikowano

Miałem kiedyś to samo. Notch ostatnio się pokłócił bo się "dopiero" dowiedział że ludzie sprzedają same gift code na allegro i zablokował te konta. Ja poprosiłem o nowego gifta i działa do dzisiaj.

76561198063680646.png
Opublikowano

Ja powiem tak: Mam konto minceafta z Allegro i nie narzekam. A co do tego to jak sprzedawca się nie będzie odzywał to zgłoś sprawę na policję. Tak jak ktoś już napisał. Twój Gift-code został zbanowany. Został nielegalnie zdobyty. Lub miał tylko chodzić parę miesięcy ;) Następnym razem patrz u kogo kupujesz.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Nie wiem co inni napisali, ale ja wiem na pewno - jeżeli nie pójdziesz z tym na policje to gwarantuje ci, że pieniędzy ani premium nie odzyskasz :)

Opublikowano

Premium nie znika tak OOOO bo rzekomo (tak jak ludzie myślą) że kody były z jakiegoś generatora, ludzie tracą konta premium ponieważ owe kody były zakupione z kradzionej karty.

Opublikowano

Po zgłoszeniu, że zgubiło się kartę wszystkie transakcję są wracane, a w tym przypadku klucz Gift-Code zostaje blokowany, ponieważ Mojang oddaje przelaną kradzioną kasę z powrotem na kartę, którą ktoś ukradł :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

znam przyczynę tego wygasiniecia od dnia 12 maja byl blad na minecraft.net i mozna bylo dostac gift cody za free ale tera juz to nie dziala i noch zablokowal wszyskie kupione w oszukany sposub gift cody

Kragon845.jpg

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Jak pomogłem do daj +

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

a mi nie jest potrzebne konto premium bo ja do włączenia minecrafta mam minecraft launcher

Ps.przyślijcie link z minecraftem na psp

Opublikowano

na allegro pisało tak:

Na koncie jest kategoryczny zakaz zmiany hasła każda taka próba zostanie zweryfikowana, a dostęp do konta zostanie zablokowany.

Nie wiedza na ten temat nic tutaj nie zdziała.

Wszelkie próby przejęcia konta są zabronione.

Podawanie danych do konta osobom 3-cim zostanie zweryfikowane, a dostęp do konta zostanie zablokowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...