Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting (pomocy)

xKlausS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hostingu minecraft z snapshot . Tak abym mógł dodawać na tym hostingu mody i pluginy jednoczeście Bo mam z craftserve.pl ale tam nie da sie . Jesli potrawisz daj info bedzie +

Opublikowano
-.- Bo musisz wykupić serwer z możliwością dodawania pluginów ... Kup z mineserv.eu tam serwer kosztuje 30 zł / 20 slotów na miesiąc ;]
Opublikowano

też polecam mineserv posiadam tam serwer 20 slotowy na miesiac i 8 dni . jezeli chcesz go odkupic pisz pw

Konto nieczynne

Opublikowano

Witaj , nie znajdziesz prawdopodobnie takiego silnika , ponieważ one są tworzone prywatnie , ponieważ ich cena jest wyższa od normalnych bukkitów , w żadnym z naszych serwerów center-game nie znajduje się taki serwer ponieważ jak pisałem wcześniej bardzo są duże stawki tego silnika .

Pozdrawiam.

Igor Sławianowski Center-Game

Opublikowano

też polecam mineserv posiadam tam serwer 20 slotowy na miesiac i 8 dni . jezeli chcesz go odkupic pisz pw

Okey napisałem
Opublikowano

Prawdopodobnie wykupi ten niby hosting na mineserv , ale co jej to da , to nie jest specjalnie dostosowany silnik na mody , ale jak chcesz wrzucić z 3/4 mody to jasne , wykup tą oferte .

Pozdrawiam.

Igor Sławianowski

Center-Game

Opublikowano

Ja polecam ci kupić server dedykowany, a nie męczyć się na jakiś pseudo hostingach VPS takich jak craftserve, mineserv itd..

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

and Silnik jest dostosowany , jest on z bukkit.org ;*

@Up rioshocko To wydaj mądralo 200 zł na serwer który postoi miesiąc , może nie ma kasy ?

Po za tym lepiej kupić seerwer z mineserv niż serwer za 200 zł .

Opublikowano

and Silnik jest dostosowany , jest on z bukkit.org ;*

@Up rioshocko To wydaj mądralo 200 zł na serwer który postoi miesiąc , może nie ma kasy ?

Po za tym lepiej kupić seerwer z mineserv niż serwer za 200 zł .

No właśnie tyle kasy nie mam : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...