Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzial / subforum "Skargi"

Rockets

Jestes za?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jestes za?

• Tak
      16
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może subforum w dziale Sugestie? Bo działu to raczej nie dostanie.

Tak.

nie. Takie sprawy najlepiej na PW do GM'ów.

Skoro ma się np. blok na pw a w sugestiach nie można pisać to gdzie? Taki dział by się przydał, poza tym na pw nie da się wyjaśnić sprawy, sam wiem ze swojego doświadczenia jak dostałem 5% od homelo/rockets i do niego napisałem, to mi do tej pory nie odpisał. (napisałem 22stycznia)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Zawsze odczytują.

Może nie od razu bo GM to człowiek nie robot.

Taaa. Ale niekiedy nie maja czasu -.-

Sam sobie zaprzeczyles, to nie roboty wiec nie beda na byle pierdole odpowiadac.

A w dziale raczej postów nie bedzie brakowalo z ocena userow, modow i wyzszych sfer ;)

Opublikowano

Taaa. Ale niekiedy nie maja czasu -.-

Sam sobie zaprzeczyles, to nie roboty wiec nie beda na byle pierdole odpowiadac.

A w dziale raczej postów nie bedzie brakowalo z ocena userow, modow i wyzszych sfer ;)

Ty też mi nie odpisałeś, więc na GM teraz nie narzekaj, plis.

Najważniejsza jest decyzja administracji, chociaż większość będzie na tak to pewnie nie zgodzą się 'bo spam' 'bo nie' 'po co' 'są sugestie' itd. Ale zobaczymy ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Źle mnie chyba zrozumiałeś.

Pisałem ,że GM to nie robot dlatego ,że nie odczyta wiadomości natychmiastowo.

Poczekać wystarczy i odczyta.

to nie roboty wiec nie beda na byle pierdole odpowiadac.

GM to też człowiek taki jak ty, ja ...

Ale jestem na tak

Takie forum się przyda . Skarg jest dużo i będzie specjalny dział dla tego.

Regmannn

Opublikowano

Obowiązkiem Administracji Global czy Admin jest odczytanie PW prędzej czy później, więc owy dział nie jest potrzebny.

Opublikowano
Obowiązkiem Administracji Global czy Admin jest odczytanie PW prędzej czy później, więc owy dział nie jest potrzebny.

Dostalem block na posty - 24h a GM odpisuje po 25h bo nie mial czasu, jest sens?

Opublikowano

Dostalem block na posty - 24h a GM odpisuje po 25h bo nie mial czasu, jest sens?

Jest sens, nie pisz bezsensownych postów aby nie dostawać blocka :), są inni Globale którzy mogą odczytać PW.

Opublikowano

dajmy na to:

Wredna , odpisuje.

AceBoy / Antiix też.. ;c.

a z Adminów Seldek / Lord Makin też odpisują..

Ale jakby to miało sens można dodać - odpowiedzi tylko dla gm+ (a members tylko moze zalozyc temat)

Opublikowano

W niektórych przypadkach dużooo później później.

Niektórzy z Was nigdy do admina nie pisali , a wypowiadacie się i głupoty piszecie.

@Top

Niech dział powstanie , tylko niech będzie tam chociaż w miarę równouprawnienie.

A nie... oskarżony sam zamyka skargę , posty w stylu "nudzą mnie wasze skargi"

Niech nudzą , ale jeśli są uzasadnione , to do cholery bądź bezstronny.

Ponoć My - użytkownicy jesteśmy najważniejsi...Mieliście o Nas dbać.

Grozicie Nam... nie żartujcie sobie , to również dzięki nam jest to forum i Wy na tych stanowiskach.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

To było wiele razy poruszane i za każdym razem odrzucane. Tego typu subforum, czy też dział nie powstanie. Użytkownicy mpc forum mają skłonność do obrzucania innych błotem, nawet za małą błahostkę. Większość skarg w sugestiach jest idiotyczna, napisana przez napinaczy, czy hejterów tylko po to, by wywołać na forum jakieś poruszenie. Od tego mamy komunikator PW, by się za jego pośrednictwem kontaktować. I bardzo, ale to bardzo wątpię, by GM'i wam nie odpisywali, albo żeby trwało to diabelnie długo. Sądzę, że w większości języków na forum długo, oznacza "powyżej 10 min".

Opublikowano

Nigdy to nie przejdzie, do tego nie wiem w czym problem, trzeba po prostu odczekać aż admin odpisze, w końcu to zrobi, to nie bot więc się już nie czepiajcie wszystkiego. Nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak, ale oczywiście posty nie zaliczane w tym subforum bo dział nie potrzebny. Ja np piszę do jednego z GM, widzę że przeczytał ale dalej ma to w dupie i nic nie robi

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano
Tak, ale oczywiście posty nie zaliczane w tym subforum bo dział nie potrzebny. Ja np piszę do jednego z GM, widzę że przeczytał ale dalej ma to w dupie i nic nie robi

Lepiej to by było jakby mieli tam mozliwosc wypowiedzi tylko modzie i w góre ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...