Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy nagrywam minecrafta i głos to...

Justin_Biebier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Np.

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Witam was w moim odcinku minecraft dziś wam zaprezentuje moje mody budynki i wiele innych więc proszę o subskrypcje!

POMOCY! 2 miesiące temu normalnie nagrywało teraz coś piszczy

PS. Nagrywałem głos już Audacuity i HyperCamem!

syg2o.png

Opublikowano

ODPOWIE KTOŚ?

jak zmienisz nick to zapewne tak xD... no modku daj już to 5% za off top

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

Nagrywaj zwyczajnym recorderem (rejestracja głosu) masz to w pasku start--> rozrywka.

Kup nowy mikro, wyłącz hałaśliwe rzeczy w twoim otoczeniu.

Opublikowano

Miałem to samo, i sobie odpuściłem nagrywanie =/

Pamiętam, że pomagało, kiedy opcjach głośności (prawy dolny róg ekranu) zmieniałem jakieś tam przejścia i mniej tego całego hałasu było.

Nie pamiętam jak to dokładnie szło, poszukaj coś o tym albo sam popróbuj :>

Opublikowano

To wina mikrofonu. Kup nowy. Polecam mikrofony w cenie 30-100zł Bo są tanie i dobre. W niektórych sklepach jest też test przez tydzień czy coś. Ja tak kupiłem kilka lat temu i mikrofon się trzyma :)

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...