Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak dostępu do emaila

Kelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem że mam konto w DO na onecie (e-mail) i grałem w BF PFF i włamali mi się z tej gry na maila i nie to ze ukradli mi konto w BF'ie tylko zmienili haslo do maila, Niestety to był tylko e-mail do gier i nie podałem tam numeru telefonu, maila pomocniczego ani tajnego pytania :( Wiecie jak odzyskać konto w DO ? bp teraz na tym mi zależy ....

Opublikowano

MASZ PO KONCIE ;P

------------------

/5%

marihuana661 <-- Nana nana nana nana yeyeye marihuana ! :D

------------------

Ej ty na górze ! :D Ja po prostu stwierdziłem fakty ! A tobie się nudzi że dostałem % ??

A i Ej tu na dole !

black-what-the-fuck-caps_design.png

A i nana nana stwierdzam że kolejny % ?? :D

Opublikowano

Stwierdza Fakty :D Jak byś napisał 10 minut po kradzieży to była by szansa a teraz to pa pa

Opublikowano

No nie wiem mojemu koledze też ukradli konto, ale on napisał do jakiegoś kolesia i po paru minutach odzyskał pasy do konta. Ale niestety kontakt z nim się urwał :) Tak więc ludzie wyżej mają racje .. Peszek ..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

No nie wiem mojemu koledze też ukradli konto, ale on napisał do jakiegoś kolesia i po paru minutach odzyskał pasy do konta. Ale niestety kontakt z nim się urwał :) Tak więc ludzie wyżej mają racje .. Peszek ..

Sluchaj jest jeszcze szansa na odzyskanie twojego e-maila. Najlepiej zadzwon na ta infolinie wp i powiedz o calym zdarzeniu. Tylko taki wariant zostal. Moj kolega mial takie samo zdzarzenie zadzwonil tam tylko musial odpowiedziec na kilka pytac i emaila dostal. :) Mysle ze pomoglem
Opublikowano

@UP

Czytaj może czasem posty?

Witam mam taki problem że mam konto w DO na onecie (e-mail) i grałem w BF PFF i włamali mi się z tej gry na maila i nie to ze ukradli mi konto w BF'ie tylko zmienili haslo do maila, Niestety to był tylko e-mail do gier i nie podałem tam numeru telefonu, maila pomocniczego ani tajnego pytania :( Wiecie jak odzyskać konto w DO ? bp teraz na tym mi zależy ....

Pisze wyraźnie, że na ONECIE.

@top

Pisz do supportu... Miałem podobny problem, tylko ze zmianą e-mail(też na onecie). Poprosili mnie o coś takiego:

Proszę napisać do nas za pomocą formularza kontaktowego po zalogowaniu się na konto, którego dotyczy zmiana danych
- Adres e-mailowy zarejestrowany jako ostatni na danym koncie musi być z portalu ONET (manualna zmiana adresu e-mailowego poprzez support może się odbyć tylko i wyłącznie w takim przypadku)
- Proszę jeszcze raz o podanie adresu e-mailowego (w treści samej wiadomości do nas), który jest obecnie zarejestrowany na danym koncie (wykluczamy tu przypadki kradzieży lub kasacji)
- Proszę podać nazwę gry, serwer oraz ID konta na tym serwerze
- Proszę podać pierwszy nick jaki był na koncie podczas jego zakładania
- Proszę podać ostatnie 2 hasła (poza tym obecnym)
- Proszę przedłożyć potwierdzenia ostatnich dwóch operacji bankowych i/lub numerów transakcji dotyczących operacji płatniczych na dane konto(doładowania waluty gry, pakiety, premium; w przypadku wysyłania smsów należy podać numer telefonu komórkowego z którego dane konto było doładowywane)
- Proszę podać nowy adres e-mailowy jaki ma być ustawiony na koncie.

Zapewnie otrzymasz, podobne (Pod warunkiem, że nie będą sobie robić jaj, wiadomo co ostatnio wyciekło).

Opublikowano

Niepisz szkoda z nimi pisać głąby mają tam taki burdel zę każą ci iść na policje z komputerem

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...