Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć od początku :/?

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam zamiar grac w metina od poczatku ale niewiem jak zaczac.Kiedys jak grałem,to wybiłem sie dzieki tomboli,a teraz niemam zbytnio jak.Brakuje mi na potki i nawet na eq 1 lv + 6.Co moge zrobic zeby to latwiej szlo?Ps.Gram bodym. server feniks.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Rób misje dostaniesz troche kasy na potki / te eq+6.

Potem na metki w m1 albo riby i fms w m3.

Opublikowano

Przypuszczam, że nie chcesz grać na bocie, więć pozostaje tylko expić, zawsze coś dropnie wartościowego. Metki 15 lvl, jeśli grasz bodym to 120 defa w zupełności wystarczy

Opublikowano

Zrób sobie 18 lvl na metiny, tylko aura na m1. eq minimum +3 all a jak wiecej to lepiej. Wal z 1ręki, jeżeli aura ci dropnie to czytaj w miare możliwości i nie wbijaj lvl.

Bardzo dobrze sobie dropi tak surka WP sam to sprawdzałem.

Pozdrawiam Shaylo

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Poproś kogoś o pomoc na starcie.

Opublikowano

Idziesz na ch2 danego serwera, szukasz jelenia co ci da kase i expisz :) Ja tak zrobilem.. i zle nie wyszedłem :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...