Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kradzież eq

jamana113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Czy Jest jakaś odpowiedzialnosc karna za kradzież w grze metin2 sposobem wymiany między serwerami eq na zaufanie ze koles daje 1 eq a ja spadam .? grozi cos za to?

Opublikowano

Nie on to robi tak jak up na swoją odpowiedzialność , a pewnie za głupote nie banują.

Opublikowano

to nie koleś go oszukał tylko on kolesia.

nic Ci nie grozi, ale wiesz..

jesteś frajerem bo oszukujesz. inni poświęcili na itemy czas, który ty im zabrałeś.

Opublikowano

Jaki frajer.. Oszust i wgl.. Koleś Ci zaufał a Ty się zachowałeś jak Oszust..

Aktualnie szukam serwera na którym mógłbym zostać na dłużej, który po prostu szybko mi się nie znudzi , także gra na nim to powinna być czysta przyjemność. 

Może być to Global albo Prywatny.

Masz jakiś pomysł?

Napisz na PW a na pewno będę wdzięczny  :)

Opublikowano

Nie. Robisz wszystko na własną odpowiedzialność.

@Edit.

Ty oszukałeś. ? Spiżdżaj z tego forum oszuście. :)

Opublikowano

Jeżeli, ktoś daje ci coś a ty od niego tego nie wymagasz. Grozisz mu w jakiś sposób to nie masz co się bać chyba że te itemy są porządne i są dużo warte koleś może pójść na policje i na pewno coś z tym zrobią.

Opublikowano

Dał ci, ma pecha. Jeżeli jednak zajebałbyś mu konto/eq poprzez sprzedasz allegro czy wyslanie keyloggera byś juz mogł miec przepierdolone :D A takto nie ma strachu :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ale typ żałosny, kradnie eq a potem post na forum czy jest ban za to.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Robił to na własną

odpowiedzialność .

Więc nie widzę problemu

:)

A jak chcesz tak zrobic to polecam pszełorzyc eq na postac z 1 lvl i zamieniac się i pszełorzyc sobie na główna postac :P

Gość daronian
Opublikowano

Jeżeli zrobiliście to przez handel to zrobił/eś to na własną odpowiedzialność.

Jeśli jednak np. włamałeś mu się na konto i ukradłeś dany ekwipunek to grozi Ci do 3 lat pozbawienia wolności jeżeli przedmioty były warte więcej niż 150 zł.

Opublikowano

Dokladnie tak jak napisal porzednik ale dodam jeszcze, że jezeli doknaliscie wymiany za pomoaca jakiegos posrednika na przyklad allegro to jezeli zostales oszukany mozesz zglosic to na policje.

Opublikowano

Jak up mówią to robiłeś to na własną odpowiedzialność. Dam ci taką rade... Jeśli chcesz kogoś okraść to najpierw upewnij się, że nic ci za to nie grozi, bo Twoje zachowanie akurat było nie na miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...