Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Vega czy Golec

PanTenorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam 16lf3, 15 napedów za 2kurki, 16 bo2, 15pp, i 8 flaxów (niestety jeszcze irków nie mam)

napedy za kurki?? lol;d kurki do zakrecania wody czy kurczaki?? a moze takie grzybki?:D

ale lepsza vega w tym wypadku szybciej zwiejesz jak cos a nie walniesz golcem wiele mocniej, ale i tak polecam leonka na taki sprzet, i na 1 gali dobic do fe

Opublikowano

Jak bot to vega, jak samemu grasz to gol:)

Kupuj lf3(ale lepiej za uri, bo teraz na handlu niezależnie od serwa z 80mln by trza dać) i zbieraj na irki:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Mam takie pytanie czy lepszy jest słabszy golec czy mocniejsza vega? posiadam 16lf3, 15 napedów za 2kurki, 16 bo2, 15pp, i 8 flaxów (niestety jeszcze irków nie mam) i co lepiej mieć vege czy golca z takim osprzętem?

Polecam ci vegę. Dokóp z 4 lf3 i dorób się z 2 irki i wtedy wygraj sobie golca bo teraz taniej wyjdzie ci vegą a kredki zamiast na golca wtapiac zbieraj na wypo a z 20 lf3 i 2 irami kup se golca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...