Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drobny problem z DarknessFight

mamril

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

nie dawno zacząłem grać na w/w servie i zaraz natrafiłem się na drobne błędy. Otóż przy kilku npc natrafiłem zamiast naz na "empty string" lecz nie przeszkadzało mi to zbytnio. Bardziej zaczęło mnie irytować gdy przyjrzałem się niektórym zdobytym kartom - brak nazw w opisach jak i samych opisów, lub np jak jest w przypadku karty Lydiana błędy w opisach (empty, unknown -> nmie pamiętam dokładnie któe było ale to jeden ciort), po złapaniu w/w chowańca brak miniaturki, nazwy karty, po przywołaniu nie widać stworka.

Ściągałem kilkukrotnie clienta us, instalowałem, aktualizowałem, próbowałem nawet patchów manualnych ale nie wiem czemu nie chce działać poprawnie. Z początku myślałem że to błąd w privie lecz ktoś mi wspominał że jemu działa poprawnie ale nie pamiętam kto to był.

W miarę możliwości prosiłbym o jakieś rady jak to naprawić lub poprosiłbym o poprawnie działający client spakowany i wrzucony na jakiś serwer żeby można było pobrać.

Pozdrawiam.

Ps. Byłbym jeszcze wdzięczny za działające propozycje spolszczenia co trzba skopiować, podmienić...

Opublikowano

problem z widocznością Lydiana to Ja miałem jak uzywałem clijenta 7.3 jak uzyłem 7.4 to wszystko widziałem ale chyba DF nie jest postawione na plikach 7.4 lecz możesz spróbować

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

problem z widocznością Lydiana to Ja miałem jak uzywałem clijenta 7.3 jak uzyłem 7.4 to wszystko widziałem ale chyba DF nie jest postawione na plikach 7.4 lecz możesz spróbować

Ok, dzięki wielkie. Spróbuję jakiego 7.4 znaleźć i zassać. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...