Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4StoryDE Hack (Hack działający na PL)

BrunekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym w pełni i z opisami przedstawić hack'a do 4Story DE/PL jak po kolei włączyć.. Hack znajduje się już na forum lecz chciałem przedstawić go w bardziej rozbudowanej formie

Odrazu Piszę że hack nie jest mój

Hack pochodzi z Elitepvpers.com oto link do tematu na tej stronie bo z niej go brałem:

http://www.elitepvpers.com/forum/4story-hacks-bots-cheats-exploits/1891486-free-4storyde-hack-und-tcd-loader.html

1.Ściągamy Hack

Linki:

http://speedy.sh/3P6gQ/4StoryDE.rar

-SpeedyShare.com

http://www.sendspace.pl/file/2081bfe942255b5c31e7292

-SendSpace.pl

Scan:Plik posiada niewielkie wirusy lecz to nie mój ja tylko prezentuje..

Ściągamy na własną odpowiedzialność

2.Całą zawartość kopiujemy do Folderu z grą

3.Odpalamy Hack'a

32040255872039510883.jpg

tak wygląda przy odpaleniu pliku 4StoryDE.exe

(nie klikamy Starten)

4.Hacka Odpalamy przez lanchera lub przez TClient.exe

(Polecam Przez lanchera)

24951907717395248649.jpg

5.Hack będzie się ładował wtedy kiedy gra będzie się włączała

(tak wygląda kolejny krok przy ładowaniu się hacka)

54653891850480586517.jpg

6.Po zalogowaniu się na Serwer i wybraniu postaci pojawi nam się takie oto okienko

28952628576231551756.jpg

7.Cieszymy się Hackiem

Opis:

Speed-Hack: Jak sama nazwa wskazuje Hack na szybkość poruszania się postaci

(działa na koniu jak i bez)

Handler offnen: Sprzedaż w każdym miejscu .

(przepraszam za literówki w Niemieckim lecz nie posiadam wgranego Języka Niemieckiego w klawiaturze)

Skill-Hack: Nie wiem jak jeszcze działa nie rozgryzłem tego może ktoś pomoże

Unbesiegbar: Nieśmiertelność (potwory nas nie atakują i przeciwni gracze nie zabierają nam życia)

Teleport: Możemy się teleportować w dane miejsce znając kordy X i Y po wejściu w mape kordy powinny być napisane na dole mapy

(teleport działa w 100% jak i inne opcje tego hacka)

Minusy hacka :

-Przy opcji 'Unbesiegbar' nie możemy używać skilli AoE jak i buffów lecz nie przydają się buffy gdyż jesteśmy nieśmiertelni

-Przy włączonym Skill Hacku nie ranimy Potworów..

Hack Był sprawdzany na systemach:

-Win Xp SP2 32bit

-Win 7 32bit

Pozdrawiam ArTeKs

4StoryDE.rar

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Jednak działa ...

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Przykro mi ale hack działa sam go używam od dłuższego czasu i działa cały czas ... moge nawet zrobić filmik i udowodnić ...

Jeśli Hack wam nie działa to musicie robić coś nie tak róbcie dokładnie z instrukcją a będzie działać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Włączam go ale po wpisaniu passów wyskakuje błąd, pisze że id jest niedostępne. Wie ktoś co może być nie tak?

Musiałeś coś źle wpisywać bo hack nie zmienia passów ani nic sam na nim gram i wszystko jest OK .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na Pl NIE DZIAŁA

snapback.pngUżytkownik skorpion28 dnia 30 maj 2012 - 18:54 napisał

Włączam go ale po wpisaniu passów wyskakuje błąd, pisze że id jest niedostępne. Wie ktoś co może być nie tak?

U mnie tak samo ... Nie wiem jak na DE ...

Jak wam działa Na PL to zróbcie filmik.

Opublikowano

Za chwilkę nagram filmik jak odpalam hacka.. Filmik już będzie po ściągnieciu plików i po skopiowaniu do głównego Folderu Gry. Zaraz bedzie Edit Posta ;d .

http://www.youtube.com/watch?v=QN7NGB3uEs8 -----> Dowód obiecany ; d..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę o komentarze czy Hack działa bo niektóre osoby wprowadziły w błąd ponieważ hack działa a niektóre osoby piszą że nie.. Dowód dałem a nikt nie napisał czy widać że działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hack mi napoczątku działał ale następnego dnia już niedziałą bo ostatnia rubryka mi pisze starta chodzi mi o startup włamczam gre i loguje sie i nadal mi pisze startup warte

JAK KTOS wie oco lata to prosze o pomoc ;x

Opublikowano

Hack zapewne został już wykryty przez osoby które nie umieją grać na nich bez wpadnięcia w ręce Administracji . Został zaktualizowany system ochronny plików i Hack nie działa ale sprawdzę to jeszcze i dam odp .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hack nie działa temat powinien być zamknięty bo robi sięspam został zauktalizowany HackShield wieć za przeproszeniem DUPA z tym hackiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...