Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 us czy sg

Presidont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Słyszałem o metinie us i sg.

Na którym z tych serwerów gra więcej ludzi?

Więcej polaków

Niższe są ceny

Mniej botów

I więcej eventów

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Z tego co wiem to na metin2 us jest wiecej polakow, lecz mniej eventow. a na metin2 sg jest mniej polakow ale wiecej eventow, np. w weekendy wiekszy exp. jezeli chodzi o boty to na zadnym nie ma ich zbyt duzo.

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Bo zastanawiam się na jakim grać na którym gra jest bardziej opłacalna np kiedy skończe gre bo mi się znudzi to nie selnę czasu poświęconego na gre za byle grosze

Opublikowano

Myślę, że jakbyś chciał sprzedawać konto na metin2 US czy SG to szybciej sprzedałbyś na US, ponieważ tam gra więcej polaków. Jak pomogłem, to przydałby się Like ;]

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Właśnie nie na sg nie ma botów bo super hiper zabezpieczenia, a na us w m2 jest ich w chuj że się expić nie da.

Na sg fajne i częste eventy , bierz sg.

Opublikowano

ale z drugiej strony yangi, konta czy cokolwiek na US sa wiecej warte w złotówkach niż SG... chyba, że się mylę...

Opublikowano

Metin2 Sg.

Troszkę więcej polaków niż na US, dostajesz na początek zestaw z IS'u na 7 dni.

Częste eventy, mniej hackerów, fajna atmosfera.

Opublikowano

Po wypowiedziach jestem nadal nie zdecydowany bo chce dużą ilośc polaków częste eventy i łatwy start:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...