Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Str Czy Dex

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazdy ninja ma na poczatku problem czy dex czy str

roznie psiza na forach to co ja napisze jest jak najbardziej prawda i prosze nie pisac nowych tematow gralem ninja na wielu servach i wiem to z doswiadczenia

str- daje ''sporo'' obrazen wiec jezeli do solo expa dawajcie to i vit

dex- daje ''troche'' obrazen i ''troche'' unikow bardziej do lura dawajcie to i vit

jezeli ktos nie wierzy niech sprawdzi niech zrobi chara 2 lvl doda 1 pkt w dexa sobaczy ile sie atak wiekszyl a potem w str i bedzie widac roznice

sam polecam dal daggera 2str/1vit ewentualnie 2vit/1str

a dla archera 2vit/1dex najleprzy build do lurowania jak i pvp ;]

Opublikowano
kazdy ninja ma na poczatku problem czy dex czy str

roznie psiza na forach to co ja napisze jest jak najbardziej prawda i prosze nie pisac nowych tematow gralem ninja na wielu servach i wiem to z doswiadczenia

str- daje ''sporo'' obrazen wiec jezeli do solo expa dawajcie to i vit

dex- daje ''troche'' obrazen i ''troche'' unikow bardziej do lura dawajcie to i vit

jezeli ktos nie wierzy niech sprawdzi niech zrobi chara 2 lvl doda 1 pkt w dexa sobaczy ile sie atak wiekszyl a potem w str i bedzie widac roznice

sam polecam dal daggera 2str/1vit ewentualnie 2vit/1str

a dla archera 2vit/1dex najleprzy build do lurowania jak i pvp ;]

Ehhhh

Po pierwsze w expieniu bardziej się przydadzą 30 uników niż większy dmg z normalnych ciosów.

Po drugie zręczność daję o wiele więcej do skilli niż siła.

Po trzecie dla każdej ninji tylko dex 2:1 wit, bo dex da nam ogólnie więcej niż wit.

i po czwarte, trzeba grać 1 raz żeby archerem pod pvp dawać dex 1:2 wit, dla tej profesji najważniejszy jest dmg z skilli a nie wit, ponieważ i tak nie zdąży puścić 2 ognistej strzały na wyższych lvlach. Jeżeli archerem masz słabe skille, łuk i mało dexa to leżysz pod stopami każdego boodi'ego, healera, bma i daggera. Najlepsze jest dex 2:1 wit, później po wymaksowaniu dex'a siła 2:1 wit, no bo w sumię lepiej darować sobie te 800 - 1000 hp więcej na rzecz 500 dmgu do każdego skilla.

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...