Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nagrywanie

albi19.97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moi mili, proszę bez wyśmiewania.. Jestem jeszcze dzieciakiem 15 lat, chce zacząć nagrywać lets playe. Czy jeśli kupię tuner tv z funkcją nagrywarki (dodam że karty abonamentowej nie włożę, bo mi na tym tv nie potrzebna) to czy będę mógł sobie spokojnie nagrywać lets playe? Czy to tak nie będzie działało..? :) będą lajki

Opublikowano

tak z ps3 nagrywa lecz jak chcesz robic let's playe to musisz dodac swoj komentarz glosowy ;p i musisz to nagrywac na kompie :)

Opublikowano

a czy jakość z nagrywarki hd będzie porównywalna do takiej z hauppauge hd pvr. Jeśli tak.. To po co ludzie wydają tyle siana jak mogą se kupić coś takiego? :) proszę o odp

Opublikowano

a czy jakość z nagrywarki hd będzie porównywalna do takiej z hauppauge hd pvr. Jeśli tak.. To po co ludzie wydają tyle siana jak mogą se kupić coś takiego? :) proszę o odp

której nagrywarki? różnica będzie kolosalna przy zakupie nagrywarki za 100zł a 800zł...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nagrywarki za 100zł mają w sobie to że nagrywają w formacie SD albo w kiepskiej jakości 720p która swoim obrazem odtrąca.

Co do COD MW3 - nie wiem dokładnie czy "pliki" odpowiedzialne za statystykę są zapisywane na konsoli czy gdzieś na serwerach Activision, jeśli na konsoli i je wykasowałeś to prawdopodobnie będziesz lvl'ował od nowa - jeśli nie kasowałeś grasz dalej, natomiast jeśli gdzieś na ich serwerze to statystyka będzie stara

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...