Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym nagrywać LoLa?

Kitzekeldar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, otóż nie wiem jak nagrywać LoLa. Frapsem raczej nie, ponieważ strasznie spadają FPS'y (do około 30). Co proponujecie? Napewno nie LoL recorder, bo to ma być na YT, DUO ranki. Myślałem jeszcze nad Camtasią.

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

... Chyba coś napisałem... Wy wogóle czytacie? Ja chce z głosem ze skype... Czekam dalej na odpowiedzi

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

LoL recorder.

LoL Recorder.

Fraps

Umiecie czytać ? Na Frapsie spadają FPS'y , a LoL Recordera nie chce . Moderator a czytać nie potrafi ? Przeczytałeś tylko temat czarq. czy jak ?

//może nie?

@TOPIC

Polecam ci Bandicam albo Camtasie

giphy.gif

Opublikowano

@Up

Camtasia i bandi zrypią jakość i FPS nie nagrasz.

@Top

Wątpię, że coś nagrasz jak ci wszystko laguje.

Opublikowano

Kurwa a czym ma nagrywac jak nie frapsem ???

Up x 2 :D

Ainstachnie jak pan nie wie to niech sie pan nie odzywa.

CAMTASIA NIE NAGRYWA DZWIEKOW Z SKYPE MATOLE

Opublikowano

Niestety tak jest chcesz nagrywać filmy musisz sie meczyć z małymi FPSami frapsem albo kupić lepszego kompa

Opublikowano

DXTory 2.0 możesz spróbować. Podobno to jest konkurencja FRAPSA, lecz zostają przy nim FPS tylko odrobinkę spada jakość nagrywania. A dźwięk nagrywaj AudaCity lub innym programem, można wtedy wyrzucić szumy. :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

@UP

Wiem, że AudaCity* , bo już mam trochę filmow na YT i troche widzów, ale nie wiem czym LoLa, bo fraps zrzera pół dysku...

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

@UP

Wiem, że AudaCity* , bo już mam trochę filmow na YT i troche widzów, ale nie wiem czym LoLa, bo fraps zrzera pół dysku...

Napisałem, że program dxtory to alternatywa frapsa i podobno filmy zajmują mniej miejsca i nie spada tak dużo fps'ów :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Bandicam

-Nagrywa dzwieki z skypa (chyba)

-Jakosc nawet niezla jak na moje wymagania

-Darmowy

-Filmy zajmuja malo miejsca na dysku

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Boże taki problem nagrać Lol Recorderem i równolegle nagrywać dźwięk Audacity. Potem odpalasz meczyk i nagrywasz go frapsem. Potem nawet w WMM podkładasz dźwięk(komentarz) pod film. Troszkę pracy jest, ale chcącemu nie dzieje się krzywda.

nf5l38.jpg
Opublikowano

Niestety tutaj najlepszym programem jest Fraps, tak, wiem, że Ci laguje, ale nie ma lepszego programu co do Twoich wymagań. (ew. możesz camastią, chociaż nie wiem czy na pewno nagrywa dźwięki ze skype.)

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

UP nic ni zżera , może odrobinkę przy jakiejś hard akcji tak to na midzie , solo topie jest spokojnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dxtory (najlepszy)

Bandicam

Fraps

jesli nagrywasz tymi programami to normalne, że nagrania bedą duużo ważyć, trzeba je przekonwertować i godzina w HD - kilkadziesiąt MB

LOLrecorder zużywa tyle zasobow pc co uruchomiony w tle antywirus (albo i mniej) a na dysku kilka MB

jak ktoś używa camtasia studio do nagrywania gier to pozdro ..

30fps calkowicie wystarczy do gry i dobrego nagrania (wrzucisz na YT to od razu bedzie lepiej -płynniej, wyglądało niż jak Ty grasz nagrywasz)

@UP a ja się tak naprodukowałem ;<

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...