Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki prywatny serwer wybrać?

Michaloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powracam (Jak co roku) po ponad polrocznej przerwie do silkroada jaki prywatny serwer polecacie? Zastanawiam się nad ATOMIX ORAZ NAD PLAYSRO.Jakie macie zdanie na ich temat a jaki ogolnie polecacie (z dobra iloscia osob grajacych, ale nie zeby było ciągle FULL)

Daje plusy pozdrawiam

:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim szczerym zdaniem nie opłaca się grać na tym serwerze sro-r , nie wyobrażam sobie bladera z 3 drzewkami force . Chińczycy zbytnio dostali powera , a euro chyba nic - niech mnie ktoś poprawi jak się mylę.

Opublikowano

nie mylisz sie chinole power dostali china i bufik pain xD zdeczka przesada a co do serva do polacam ci lysse

nie mysl o duckroad bo lagi sa okropne pisze z doswiadczenia mieche gralem i nie polacam chyba ze kofasz lagi ^^

Opublikowano

nie mylisz sie chinole power dostali china i bufik pain xD zdeczka przesada a co do serva do polacam ci lysse

nie mysl o duckroad bo lagi sa okropne pisze z doswiadczenia mieche gralem i nie polacam chyba ze kofasz lagi ^^

Tutaj jestem zmuszony użyć powiedzonka "W dupie byłeś i gówno widziałeś". Jedynym problemem duckroada były a właściwie są ataki DDOS nad którymi aktualnie pracują,więc proszę nie wypowiadaj się źle o serverze,na którym grałeś zaledwie miesiąc (server istnieje dużooo,dużooo dłużej):)

Chyba wybiore Silkroad R polecacie go??

Jeśli mówisz o tzw."globalu" to tak,jak najbardziej. Natomiast jeśli masz na myśli priv,na plikach silkroad R,do którego link został zamieszczony kilka postów wyżej,to nie,nie polecam,gdyż grałem i stwierdziłem,że to nie ma sensu. Częste DC,laggi i słaba aktywność Administracji.

Opublikowano

@Up koleszko czytales napisalem ze lagi sa a lagi od czego powstaly i sa? wiadome ze ddos

i pisalem cos takiego ze server stoi hmm mieche? napisalem ze gralem miechce wiec niewiem o co ci chodzi

niby czemu zle sie wypowiadam ze pisze ze sa lagi na servie, prosze cie nie tylko ty wiesz o ddos przez nie sa lagi wiec luzzzz

Opublikowano

@up1 up2...

lagi i dc na priv sro-r? oj chyba graliście jeszcze za czasów komuny, tak jak i słaba aktywność administracji? praktycznie 24/7 siedzi w HT jakiś GM i jeśli masz sprawę to od razu Ci probuje pomoc.

nie gadajcie mi tu głupot bo gram tam od początku powstania serwera i takie bajki to siostrze opowiadaj na dobranoc

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...