Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziara na karku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie, planuję sobie zrobić dziare na karku... Ma być ona dość mała i napisana gotykiem...

Jaka jest średnia cena takiej dziary bo za cholere znalezc nie moge (wszędzie tylko takie duze tatuaze a takie mnie nie interere)

I czy znacie jakies dobre studia w Bydgoszczy lub w kujawsko-pomorskim?

będą lajki,

za odpowiedzi nie zgodne z tematem oczywiscie nie doniose bo konfidentem nie jestem ;P

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

W bydgoszczy nie wiem ile sobie cenią, ale u nas w Płocku cenią sobie profesjonalne wykonanie takiej dziarki około 200-250zł, a jak po znajomości u znajomego koleżki to dajesz kasę na farbę, ale to wiadomo i pewnie o tym wiesz.

Nie lepiej wydziarać łapę?

Opublikowano

Taki offtop - Za nim coś zrobisz to pomyśl jeszcze raz . Za nim zrobisz se tą dziarę to pomyśl bo to nie jest jak tatuaż z naklejki że zejdzie .

A cena nie mniej niż 150 zł zapłacisz

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Witam. Z góry Ci pisze Kolego iż niepełnoletnim osobą professionalni tatuażyści nic nie zrobią (Nawet za zezwoleniem mamusi).

Tatuaże są na całe życie, warto więc pamiętać by przypominały one miłe chwilę w naszej śmiertelności.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nie na karku...

Już lepiej na klacie, plecach, ew. przedramieniu, ale nie na karku...

A ceny zależą od artysty, ćpun z brudnymi igłami ci zrobi za 100zł, za lepszą jakość zapłacisz ok. 350-550 tak mniej więcej

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

o wiek się martwić nie muszę, jestem dość msywnie zbudowany i na karku by mi pasowało, z drugiej strony macie racje potem tego nie zasłonię, no nic lajki lecą

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zawsze wypełniają Twoje dane osobowe. Ostatnio w moim ukochanym salonie przyszedł nowy tatuażysta. Wpisywał mnie do księgi i uśmiechną się "O już 4 raz u nas w tym roku" :)

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Taki offtop - Za nim coś zrobisz to pomyśl jeszcze raz . Za nim zrobisz se tą dziarę to pomyśl bo to nie jest jak tatuaż z naklejki że zejdzie .

A cena nie mniej niż 150 zł zapłacisz

takie gowna to dzieciom mozesz wypisywac.

Opublikowano

Hah Tatuaż jest na stałe i kilku letni ;)

u nas w Biłgoraju taki tatuaż to ok 100-150zł po znajomościach na 80zł zrobi mam na nodze i zajebiście robi .

Opublikowano

A ja powiem tyle ze dla mnie tatuaze to zajebista wiocha, zestarzejesz sie i bedzie mykal taki dziadek z dziara na karku nie?

Wtedy bedziesz zalowac ze za mlodu glupi byles.

gallery01843468.png
Opublikowano

W Bydgoszczy powiadasz ?

Napisz mi PW to podeśle Ci dobry salon. Sam ide tam jakoś w październiku.

PS. Nie rób sobie dziary na lato, bo nie można opalać tego miejsca przez dwa miesiące... Ja też swoją zaplanowałem dopiero na jesień, bo nie mam zamieru biegać w spodniach przy +40 stopniach.

f.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fifolski napisałem do ciebie sorry że tak późno odpisałem ale jakaś konfitura na mnie doniosła i mnie zbanowali ;p

Zastanawiam się własnie nad tym kilkuletnim...

1xbQbvo.png

Opublikowano

A ja powiem tyle ze dla mnie tatuaze to zajebista wiocha, zestarzejesz sie i bedzie mykal taki dziadek z dziara na karku nie?

Wtedy bedziesz zalowac ze za mlodu glupi byles.

Wiesz tylko że je zawsze można usunąć.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

to ma być mała dziara gdzieś około 4x2 cm... więc usunąć myślę że nie będzie problem.

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...