Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

175gs

LeOn997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje że to jakiś rest ale by chodziarz coś napisali na stronie ;/

ps. strona już off

Runtime Error

Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Opublikowano

"neo kidy siedzą i się nie da lognąć mój kumpel gra teraz bo wczesniej się zalogował "

nie rozumiesz że coś sie spieprzyło ?

pokolei każdego wywala, ja też byłem wcześniej zalogowany i wywaliło a teraz ani widu ani słychu żeby coś ruszyło...

Opublikowano

Ja tam sie ciesze ze przedwoczraj sprzedalem konto za sms za 23 zl xD To byla beta i teraz bedzie od nowa

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano
HMM miałem to samo ;D idę sobie z m2 do m1 sprzedać stalke a tu dupa, kick i amen ;P

a do kogo stalke jak do woja to kupie ^^

Opublikowano
Ja tam sie ciesze ze przedwoczraj sprzedalem konto za sms za 23 zl xD To byla beta i teraz bedzie od nowa

To nie byl beta na 100%, server bedzie dzialal, nie przejmowac sie ;x

Ja wczoraj droplem stal dla woja, i aktualnie smigam z nimfe, i stalka..

Dzisiaj wchodze, blad.. Paranoja.

To chyba najlepszy priv, ze wszystkich...

@Mnie jak loguje, to zamiast bledu wyskakuje mi "Twoje konto jest juz polaczone" ...

Opublikowano

mam nadzieje ze buga nie usuneli xD a jesli tak to mam nadzieje ze all stanieje =] bo takto mam troche kasy ale malo bo mialem ze 30 itemow do zbugowania i ledwo zarobilem 270kk =/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...