Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dyskiem

Bogun12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, najprawdopodobniej spalił mi się dysk bo gdy włączam komputer pstryka co chwile jakby się wyłączał to kupilem nowy i nie moge zainstalować na nim windowsa ani xp ani visty ani 7 nie wiem co mam robić widzi mi dysk ale nie chce sie zainstalować bo różne błędy wyskakują co mam robić ?

Opublikowano

rózne juz nie pamietam za bardzo bo raz wyskakuje taki raz taki np. błąd odczytu dysku naciśnij ctrl+alt+del aby zrestartować

Opublikowano

no wymieniłbym jakie bywały ale nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich :) bede niezmiernie wdzięczny jeżeli ktos znajdzie rozwiązanie bo ja juz nie wiem co robic i gdzie szukać dlatego licze teraz tylko i wyłącznie na waszą pomoc

Opublikowano

może najpierw zrób partycje na dysku, nowe dyski często nie są formatowane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Chodzi Ci o to ze mam utworzyć np. Dysk C i dysk D podczas wybierania miejsca gdzie ma być instalowany windows ? Czy chodzi o cos innego ?

Opublikowano

a zrobiłeś to przynajmniej albo próbowałeś utworzyć choć jedną partycje, jakąkolwiek spróbować utworzyć na dysku ?

jak nie ma takiej możliwości tylko pozostaje kupić nowy dysk

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no tak utworzyłem. Nie będe kupywać nowego dysku bo przecież to jest nowy dysk i po to go kupiłem bo stary mi sie spalił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...