Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Save mapy z wyspą

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Island !

Po samej nazwie tematu możecie się domyśleć , że szukam mapy. Dokładniej to szukam mapy , która nie musi być wcale duża w miare płaska i na jej środku ma się znajdować gigantyczna góra. To będzie taki bardziej seed. Mapa jest mi potrzebna na serwer więc jeżeli ktoś mi da seeda lub save do takiej mapy to będzie mógł grać na moim przyszłym serwerze oraz dostanie odemnie limit lajków tutaj na forum. Proszę o pomoc i Pozdrawiam

^^

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Nie potrzebuje byle jakiej wyspy , lecz takiej , która jest nie duża i nie mała. Oczywiśćie góra przy brzegach ma mieć drzewa. Na środku tej góry chciałbym , żeby była góra (taka symetryczna , ładna) . Góra ta ma być "Gigantyczna" . Naprawde mi zależy zrobie wszystko dla tego , który mi taką mape wykona.

@edit i jeszcze ta góra ma być w środku wypełniona , a nie pusta.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@up Nie , żebym się jakoś wywyższał bo obecnie jestem sam jeszcze "Pijawką " , ale takie posty są tutaj traktowane jako spam.

@lux. Seedy będą działać na wersji 1.2.5 na serwerze bukkit?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Wydaje mi się , że nie znajde żadnego seeda spełniającego moje oczekiwania. Czy mógłbym jakoś samemu zrobić mapę na serwer ? Jakiś program ? Co do seedów to wydaje mi się , że ten ostatni w grze jest troszkę inny niż u ciebie na zdjęciu . Pozdrawiam.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz to możesz zrobić sam przez MCedita.

Tu masz poradnik jak zrobić góry. Po angielsku ale myślę, że największy newbie poradzi sobie ;)

To jest dokładniej poradnik na latający wyspy ale góry robi się tak samo tylko po prostu pomiń punkt gdzie masz obrócić to do góry nogami.

elo jak tam rzycie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...