Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podstawka chłodząca - jaka ?

stasiu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Dostałem laptopa Samsung R580 , jest całkiem ,całkiem 3 GB ramu, GF 330M 1 GB ram , procek i3 2,14 GHz :)

Ale mam problem wszystko działa jak należy ale kiedy włącze gre wtedy po 1 godzinie (około) zaczynają się grzać i czasami przytnie na amen (albo OFF).

Pytanie : Jaką podztawkę polecacie , tak do 100zł o.O

Dzięki za ew. odp. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam! mam samsunga R780 dosyć mocnego i miałem podstawkę z Belkina za drogie pieniądze i o kant dupy ją rozbić głośna nic nie chłodząca zawiodłem się na Belkinie lecz ta co wstawiłeś wygląda na ładną i porządną widziałem dziś także fajną chłodziarkę na allegro z 3 wiatrakami i za 28zł + przesyłka lecz nie wiem czy można tutaj wklejać linki z allegro.

29wr21h.png

Opublikowano

Mój brat ma takiego lapka i wystarczy raz w miesiącu zassać odkurzaczem (ustawić na 1/2 mocy ) z wszystkich wlotów i wylotów. UWAGA: Koniecznie laptop musi być WYŁĄCZONY !!!

A dwa: Ja zrobiłem/przerobiłem mu podstawke z Ikea (taka za 15 zl) dolożyłem mu stary wiatraczek od procka, podłączyłem do zasilacza od komóry i wszystko gra i buczy. Pamiętaj, że najistotniejsze jest to, aby wiatraczek zasysał powietrze a nie dmuchał - najczęściej spotykany błąd w podstawkach :-S .

Dokładnie jak i co, pytaj na PW

A dla Tych co mają możliwość przesunięcia wentylatorka: Ustawcie go w miejscu, gdzie laptop wydmuchuje powietrze. Na R580 jest on z lewej strony na górze, patrząc z góry koło wtyczki zasilacza. I podłączyć wentylatorek tak żeby zasysał !!!

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

U mnie to zależy co robię bo jak nic nie robię to mam coś koło 30 stopni lecz dawno wiatraczka nie czyściłem muszę go oczyścić :)

29wr21h.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...