Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client MineCraft

ewenement1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem , ostatnio bawiłem się w modyfikowanie klienta i przez przypadek usunąłem grę..

Mam wielką prośbę. Mógł by ktoś mi podesłać linka do instalki

( DOBREJ , najnowszej , działającej ) ( DARMOWEJ , pirackiej za którą nie będę musiał płacić)

bardzo bym był wdzięczny

Opublikowano

nie mam konta na Chomikuj, mógł byś mi podesłać darmowy link?

minecraft 1.2.5 jest najnowszą darmową wersją ?? bo widziałem na necie jakieś 1.9 wersję , 1.8 tylko ze tam trzeba logować itp

Opublikowano

Nie popieramy PIRATÓW!

CPU: AMD FX 8350    GPU: GTX 760 2GB   PSU: Deus G1    MOBO: GIGABYTE 970A-DS3P   RAM: 8GB

Opublikowano

A co za kurwa jego mać nacisnąć "Options", a potem "Force update"... A jeżeli kurwa usunąłeś launchera to go kurwa pobierz z minecraft.net

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Pobierz z minecraft.net

https://s3.amazonaws.com/MinecraftDownload/launcher/Minecraft.exe

Kliknij Login nie wpisując nic ,a następnie Play Offline

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

co w tym złego że nie chcę wydawać kasy na głupoty ;] nie każdy ma przy dupie wszystko.

poprostu proszę o Darmową najnowszą wersję Minexrafta czy to jest takie złe? nie musisz odrazu podnosić głosu na mnie

Opublikowano

dobra nie ważne już załatwiłem sobie klienta był na MPC forum ;] więc nie wiem o co chodzi.

mógł by mi ktoś podać docelowe Ustawienia jakie są najlepsze do grania w Minecrafta? Graficzne itp.

przypominam że nie każdy tu jest maniakiem gry w minecrafta , ja zacząłem od nie dawna grać w tą grę i nie wiem co jest dobre a co złe.?

potrzebuję parę rad i małej pomocy , nic więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...