Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG vs. Budowanie silnej postaci

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zbudować silną postać na serwerze metin2 SG pod PvP. Z tego względu zakładam ten temat.! Proszę o porady na temat expa i miejsca na których najbardziej opłaca się zarabiać. Chciałbym też sie poradzić o ceny jakie obowiązują na serwerze. Daje Like za pomoc. Pozdrawiam..

@EDIT: Jakby ktoś miał dostęp do spolszczenia pod ten serwer to proszę podać poniżej.

@EDIT2: Proszę o podanie jakiegoś linka do Clienta do Metin2SG bo z oficjalnej str. bedzie mi sie wolno pobierać :)

POZDRAWIAM:)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

na SG polecam wbijać z moda. (metin2mod.tk) , ogólnie pod pvp mozesz zrobic surke BM, albo woja bodego. Jednak na bodym i bm, cięzko zarabiać. do zarobku polecam mentala.

Opublikowano

jak chcesz zarabiać to body+fms+boj i m2 :)

No ok tylko jak zarobić na takiego woja z fmsem i na medale hmm?? Tyle to ja wiem ze mozna tak zarobić tylko jak na to zarobić? Bo na PL sie robiło woja 15 lvl do gildi go i na metki m1 :) A tutaj? sam nie wiem ..

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

10lvl i do M3, dropić FMS'y itd. dobry zarobek. Później dropek do M2, 35lvl i Bojowiec ze średnim EQ. Kolejny sposób na zarobek to chodzenie na Eventy sporo można zyskać.

Spolszczenie?

http://metin2mod.tk/metin2us.html

Kliknij w SG.

Opublikowano

Hmm nice dzięki. Temat już PRAWIE DO ZAMKNIĘCIA, BO MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE.!

Mógłby ktoś podać ceny które aktualnie obowiązują na serwerze metin2 sg oraz poradzić w którym królestwie gra najwięcej polaków?

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Hmm nice dzięki. Temat już PRAWIE DO ZAMKNIĘCIA, BO MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE.!

Mógłby ktoś podać ceny które aktualnie obowiązują na serwerze metin2 sg oraz poradzić w którym królestwie gra najwięcej polaków?

najwiecej polakow gra w jinno a co do cen Ci nie pomoge bo dawno nie grałem

Opublikowano

Ok Kolega na GG mi podpowiedział że dużo też gra w Shinsoo ;) Panadenomia czy jakoś tak :) pozostaje tylko kwestia aktualnych cen obowiązujących na serwerze... ;)

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Witam, za czy za moda do SG można dostać bana ?

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

@UP tak.

Na sg są ceny jak na starym PL.

OK. Tylko problem jest taki że dla mnie stary PL to rok 2011. Przez to mam rozumieć że kamol chodzi po 2kkk?? Napewno nie zagram przez to.

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Nie damy rady podać Ci cen na tym serwerze. Możemy Ci pomóc w sposób : masz pytanie ile kosztuje jakiś przedmiot ? - prosisz o wycenę w osobnym temacie.

Opublikowano

A ja polecam z moda, nie zawsze banują tylko trzeba umieć grać jak to mówią. Polecam Ci dropka do m2 wysłać np. body;ego i dropić na eq, a potem surke BM do pvp, ew. na wysokim poziomie dagger.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kamol - 1kk

Aura- 1kk

Medal-100k

FMS +0/9 - 300k / 10kk

Silne ciało - 200k

Gizarma, pajęcza włócznia +9 - 200k

Dużą zaletą jest sprzedawanie rzeczy z IS, np. można sprzedać zmianki (około 2-3kk).

Rób też misje bo są inne nagrody niż na PL.

Jakbyś chciał pogadać w grze to pisz PW to podam nick.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A ja polecam z moda, nie zawsze banują tylko trzeba umieć grać jak to mówią. Polecam Ci dropka do m2 wysłać np. body;ego i dropić na eq, a potem surke BM do pvp, ew. na wysokim poziomie dagger.

"umieć grać" a może nie umiem ? siedze rok na metinie 0 hacków używałem z mod'a i perma dostałem ..

Co do tematu zrób sobie dropka i drop najpierw w m1 wojem body i sellaj KU potem kupisz eq na dropa i na twą postać :]

Opublikowano

Myślę że temat do zamknięcia będzie :) Pozostaje tylko dylemat - Jinno vs. Shinsoo :) Ale to już sobie sam dokonam wyboru. Pozdrawiam:)

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

na SG polecam wbijać z moda. (metin2mod.tk) , ogólnie pod pvp mozesz zrobic surke BM, albo woja bodego. Jednak na bodym i bm, cięzko zarabiać. do zarobku polecam mentala.

body słaby do zarobku ?... wg cb mental lepszy ?

chyba nigdy nie zarabiałeś bodym

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...